Γιγαντιαίο έργο της Huawei στην Ινδία

0

Η Huawei κέρδισε ένα γιγαντιαίο συμβόλαιο της Uninor Ινδίας με αντικείμενο την αντικατάσταση πάνω από 24.000 σταθμών βάσης που η εταιρία διαθέτει στην Ινδία.

BL13_VIVEK_SOOD_2507571f

Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης την υιοθέτηση των υπηρεσιών διαχείρισης της Huawei προς το δίκτυο συνεργατών της Uninor. Αυτή είναι η μεγαλύτερη συμφωνία του είδους της στην Ινδική βιομηχανία τηλεπικοινωνιών, αλλά και εντός του Ομίλου της Telenor της οποίας θυγατρική είναι η Uninor.

Ο Vivek Sood, Διευθύνων Σύμβουλος της Telewings που διαχειρίζεται ως τώρα τις υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών της Uninor, δήλωσε, “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με τη Huawei σε αυτό το project μετασχηματισμού που βασίζεται στο δίκτυο μας. Με αυτό το φιλόδοξο σχέδιο, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε οποιαδήποτε προηγμένη υπηρεσία Διαδικτύου για τους πελάτες μας και να παρέχουμε μια ανώτερη εμπειρία, τόσο στη φωνή όσο και στο διαδίκτυο”.

Το έργο θα ολοκληρωθεί σε μια περίοδο τριών ετών και έχει ως στόχο να εκσυγχρονίσει το υπάρχον δίκτυο Uninor με νέα αρχιτεκτονική, τις πλατφόρμες και τις συσκευές της Huawei.

Η Huawei θα εγκαταστήσει απ’άκρου σ’άκρο, στοιχεία του δικτύου κορμού της στο έργο. Αυτό περιλαμβάνει φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις που μειώνουν την κατανάλωση ρεύματος κατά περίπου 30%, ενώ θα αυξηθεί η φασματική απόδοση για ένα χαμηλότερο επίπεδο λειτουργικού κόστους TCO (Total Cost of Ownership) στη συνολική διαχείριση του δικτύου.

Share.

Leave A Reply