Για παρέμβαση που θα έχει στόχο να δοθεί τέλος στην αδυναμία της Ολομέλειας της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) να λάβει αποφάσεις έκανε λόγο σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο υπουργός αναπληρωτής Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, χωρίς ωστόσο να μπει στην ουσία του ζητήματος.

spitzis

Ερωτώμενος για το τι θα πράξει με δεδομένο ότι η θητεία των μελών της Ολομέλειας, των οποίων την παραίτηση έχει ζητήσει δημόσια, λήγει σε 3 χρόνια είπε: «Θα το δείτε στο σχέδιο νόμου και σε επόμενες πράξεις της κυβέρνησης. Πάντως δε θ’ αναπαράγουμε το στρεβλό μοντέλο της μη ανεξάρτητης λειτουργίας της ΕΕΤΤ…».

Εν αναμονή λοιπόν των κυβερνητικών αποφάσεων για την ΕΕΤΤ τελεί η αγορά. Κυρίως όμως αυτό που αναμένει με ενδιαφέρον είναι πότε η νέα κυβέρνηση θα προχωρήσει στο διορισμό προέδρου στην Επιτροπή, προσδοκώντας τη θέση να καταλάβει στέλεχος με γνώση των θεμάτων, που θα είναι σε θέση να προχωρήσει τάχιστα τις διαδικασίες και το κλείσιμο θεμάτων που χρονίζουν.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply