Αποκλειστική συνεργασία LG και Filmbox με νέα συλλογή 4Κ ανάλυσης

0

20 μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, σε υπέρ-υψηλή ανάλυση, αποκλειστικά για τις τηλεοράσεις της LG

LG_4K_image

Η LG Electronics (LG), πιστή στη διαρκή εξέλιξη της τεχνολογίας, εγκαινιάζει σήμερα ένα νέο κεφάλαιο με τη νέα σειρά τηλεοράσεων υπέρ-υψηλής ανάλυσης LG SUPER UHD και την είσοδό της στην ελληνική αγορά οικιακής ψυχαγωγίας με την παρουσίαση της μιας πλούσιας συλλογής ταινιών ανάλυσης 4K (20 τίτλοι) και εκατοντάδων ωρών ντοκιμαντέρ και κινουμένων σχεδίων, γυρισμένων εξαρχής σε υπέρ-υψηλή ανάλυση (native quality).

Η LG, σε συνεργασία με τη FilmBox Live, δημιούργησε ειδικά για τους πελάτες της δύο νέες κατηγορίες υπηρεσιών της Filmbox Live, την ‘LG Cinema 4K’, η οποία θα περιέχει λίστα με πολλές γνωστές κινηματογραφικές ταινίες, και την ‘FunBox 4K’, η οποία θα περιέχει πληθώρα ντοκιμαντέρ και ταινιών κινουμένων σχεδίων σε εγγενή ανάλυση 4Κ, δηλαδή υλικό το οποίο έχει παραχθεί με χρήση εξοπλισμού τεχνολογίας 4K από την αρχή μέχρι το τέλος. Έτσι, οι χρήστες που δεν διαθέτουν αρκετό χρόνο, ώστε να παρακολουθήσουν μια ταινία 90 λεπτών, θα μπορούν να απολαμβάνουν τα πλούσια χρώματα και τις μοναδικές λεπτομέρειες της εικόνας 4Κ, μέσα από ταινίες και ντοκιμαντέρ μικρότερης διάρκειας.

Η προσφορά της LG και της FilmBox Live θα περιλαμβάνει υλικό για κάθε προτίμηση, από αισθηματικές κομεντί και ταινίες για όλη την οικογένεια, μέχρι ταινίες δράσης και ντοκιμαντέρ. Συγκεκριμένα, με κάθε τηλεόραση υπέρ-υψηλής 4Κ ανάλυσης από τις σειρές LG UF95, LG UF85, LG UF77, LG UF69, LG UG87 και LG UB98, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε 20 επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες ανάλυσης 4Κ, μεταξύ των οποίων και οι διεθνώς βραβευμένες ταινίες “Breaking the Waves”, “Hotel Rwanda” και “My Blueberry Nights”, αλλά και μεγάλα blockbuster με συναρπαστική δράση, όπως τα “3:10 to Yuma”, “Killer Elite”, “Revolver” και “Transporter 3”. Έτσι, οι φαν των μεγάλων σταρ του Χόλυγουντ, όπως οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπρούς Γουίλις, Ρίτσαρντ Γκίρ, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Πενέλοπε Κρουζ, Μισέλ Φάιφερ και πολλών ακόμα, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση που διαθέτει η τεχνολογία σήμερα.

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα FilmBox Live θα είναι ελεύθερη με κάθε αγορά νέων LG Super Ultra HD 4K με λειτουργία Smart TV από τις σειρές του 2015, ενώ οι συνδρομητές θα μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο “LG Cinema 4K” για 3 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής τους στην υπηρεσία, μέσω της διεύθυνσης http://lgpromo.filmboxlive.com. Τέλος, για την αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτείται ελάχιστη ταχύτητα διαδικτύου 8 mbps.

Share.

Leave A Reply