Στο τιμόνι τριών ακόμη χωρών ο Philippe Sauer

0

Ο Philippe Sauer, South East Europe Area Director, Schneider Electric ανέλαβε υπό τη διεύθυνσή του τρεις επιπλέον χώρες.

Philippe Sauer

Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Ιουνίου 2015, ο κος Sauer θα είναι υπεύθυνος και για την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και τη Μολδαβία μαζί με τις ήδη υπάρχουσες χώρες Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Κόσσοβο, Κροατία, Σερβία & Μαυροβούνιο, Σλοβενία και FYROM.

Η διεύρυνση του εδαφικού πεδίου της Νοτιοανατολικής Ευρώπης έχει ως στόχο την απλοποίηση των διεργασιών μεταξύ των χωρών-μελών της καθώς και τη βέλτιστη αποδοτικότητα και υποστήριξη μέσω των ενεργειών αμοιβαίου περιφερειακού χαρακτήρα. Η προσαρμογή αυτή προσφέρει επίσης την ευελιξία διαχείρισης των πόρων της εταιρείας, ευνοώντας έτσι νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και πρόσθετες δυνατότητες ανάπτυξης των υπαλλήλων σε όλα τα επίπεδα.

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να συνεργάζομαι με τρεις ακόμα χώρες που θα επεκτείνουν τις δυνατότητες ανάπτυξης και επιτυχίας της Schneider Electric στην περίμετρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης», δήλωσε ο κος Philippe Sauer σχετικά με τα νέα του καθήκοντα.

Ο Philippe Sauer ξεκίνησε την καριέρα του στην Schneider Electric το 1995 στη διαχείριση εξαγωγών και συμβολαίων στο Projects Execution Center (PEC) Γαλλίας. Στη συνέχεια, για 5 χρόνια ανέλαβε Διευθυντής Λειτουργιών για τη Βορειοανατολική Αφρική, ενώ το 2008 ανέλαβε υπεύθυνος για τα προϊόντα Χαμηλής Τάσης στον Τομέα Ισχύος της Schneider Electric παγκοσμίως. Από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014 ήταν Διευθυντής του Τομέα Partner Projects σε παγκόσμιο επίπεδο. Τον Ιούλιο του 2014 ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση της Schneider Electric Ελλάδος και των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Share.

Leave A Reply