Η ANGA COM θα λάβει χώρα στην Κολωνία της Γερμανίας, στο διάστημα μεταξύ 9-11 Ιουνίου, ενώ ήδη έχουν κλείσει συμμετοχή 400 εκθέτες από 30 χώρες, σε έναν εκθεσιακό χώρο 27.000 τμ.

anga

Τα κύρια θέματα στα οποία θα επικεντρωθούν τα συνέδρια της έκθεσης είναι: Next Generation Networks, Content Delivery, Smart TV, TV Everywhere, IP Services, Multiscreen, Video on Demand και Connected Home.

Ο Διευθυντής της έκθεσης Dr. Peter Charissé, δήλωσε: «Το DNA της ANGA COM είναι και θα παραμείνει ο συνδυασμός της ευρυζωνικότητας και των οπτικοακουστικών μέσων, πρακτικό, διεθνές και αυστηρά επαγγελματικό. Αυτή τη χρονιά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας και από τους δύο μεγάλους τομείς της αγοράς».

Η ατζέντα των συνεδρίων, περιλαμβάνει ένα σύνολο από 24 πάνελς, ενώ χαρακτηριστικοί ομιλητές θα είναι οι Michel Azibert (CCO & Deputy CEO, Eutelsat), Colin Buechner (Chief Network Officer, Liberty Global), Wilhelm Dresselhaus (CEO, Alcatel-Lucent Deutschland), Bruce McClelland (President, Network & Cloud and Global Services, ARRIS Group), Yves Padrines (VP & General Manager Cable, Media and Video EMEAR, Cisco) και ο Dr. Dirk Woessner (President Consumer Business, Rogers Communications, Canada).

Στα πάνελς τεχνολογίας, θα συζητηθούν θέματα για DOCSIS 3.1, Multiscreen, DVB-T2, Fibre Networks, RDK, UHDTV, TV Cloud, Wi-Fi και CCAP.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 22 Ευρώ για 3 μέρες, ενώ τα εισιτήρια για τα συνέδρια αρχίζουν από 100 Ευρώ. Όλα τα εισιτήρια, μπορούν να αγοραστούν online από το www.angacom.de

Μεταξύ άλλων σημαντικών χορηγών, χορηγός επικοινωνίας είναι τα Δορυφορικά Νέα, μέλος του ομίλου SmartPress


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply