Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου

H Cloudbiz στους 6 φιναλίστ των Loyalty Awards EMEA 2015

0

Η Cloudbiz, κορυφαία πάροχος προγραμμάτων επιβράβευσης πελατών και συστημάτων CRM στην Ελλάδα με σημαντική δραστηριότητα στο εξωτερικό, προκρίθηκε στους 6 φιναλίστ του διεθνώς αναγνωρισμένου θεσμού βραβείων Loyalty Awards EMEA 2015, που διοργανώνεται φέτος για 4η χρονιά από το Loyalty Magazine.

cloudbizz

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε μέρος στα Loyalty Awards EMEA 2015, συμμετέχοντας στην κατηγορία Best Loyalty Programme of the Year – Card Based με το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών IKEA FAMILY, το οποίο σχεδιάστηκε από την Cloudbiz με σκοπό την πλήρη αξιοποίηση της πραγματικής αξίας που βρίσκεται στα δεδομένα των πελατών και της αγοραστικής συμπεριφοράς τους.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της πάνω σε απαιτητικά και γεμάτα προκλήσεις προγράμματα επιβράβευσης πελατών, η Cloudbiz υλοποίησε το πρόγραμμα επιβράβευσης IKEA FAMILY, το οποίο εφαρμόζεται επιτυχώς σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Τα φετινά Loyalty Awards EMEA, με 30% περισσότερες συμμετοχές, γιορτάζουν και επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές και επιτεύγματα εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην αγορά των προγραμμάτων επιβράβευσης πελατών σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Νικητές θα αναδειχθούν οι εταιρείες που θα δείξουν πώς λειτουργεί το καλύτερο card-based πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών, με βάση συγκεκριμένα μετρήσιμα κριτήρια (όφελος για τον πελάτη, εμπορικά οφέλη για τον ιδιοκτήτη του brand κ.ά).

Η συγκεκριμένη πρόκριση αποτελεί σημαντική επιτυχία για την Cloudbiz, καθώς στους 6 φιναλίστ περιλαμβάνονται μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεθνώς, όπως η Nectar, η PAYBACK και η Inspire Europe.

Το επόμενο βήμα είναι η τελική αξιολόγηση και βράβευση των καλύτερων loyalty πρακτικών και εταιρειών, οι οποίες θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής των βραβείων στις 9 Ιουνίου  στο Λονδίνο.

Share.

Leave A Reply