Παράταση ή πέναλτυ στην κόντρα ΕΠΟ-Forthnet ;

0

penalty

Την αντίδραση της ΕΠΟ αναμένουν τόσο στον ΟΤΕ όσο και στη Forthnet για να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος, για την τριετία 2013-2016.

Είναι σαφές πως το αθλητικό περιεχόμενο και πολύ περισσότερο οι σημαντικοί αγώνες μεταξύ των ελληνικών ομάδων αποτελούν το υπ΄ αριθμόν ένα περιεχόμενο για τις συνδρομητικές πλατφόρμες και προφανώς αποτελεί πεδίο έντονου ανταγωνισμού μεταξύ της Nova και του OTE TV. Και όλα αυτά σε μια χρονική περίοδο όπου η συνδρομητική βάση και των δύο μεγαλώνει, συνέπεια του ανταγωνισμού, των βελτιωμένων τιμών και των συνδυαστικών πακέτων που προωθούν οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες.

Όπως εκτιμάται η ΕΠΟ έχει τη δυνατότητα να προσφύγει στην επόμενη βαθμίδα της δικαιοσύνης, στον Άρειο Πάγο, ωστόσο στο μεσοδιάστημα δεν αποκλείεται από την πλευρά της Forthnet να κατατεθούν και ασφαλιστικά μέτρα π.χ. για να μην μεταδοθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο μεταξύ του Ολυμπιακού και της Skonda Ξάνθης. Σε κάθε περίπτωση πάντως θεωρείται ανοιχτό το τι θα γίνει με το εν λόγω αθλητικό περιεχόμενο στην επόμενη σεζόν.

 

Share.

Leave A Reply