Από σήμερα ενεργοποιείται ο νέος αλγόριθμος της Google

0

Από σήμερα τίθεται σε ισχύ από τη Google o νέος αλγόριθμος αξιολόγησης των sites ο οποίος λαμβάνει πλέον σοβαρά υπόψη αν -και σε πιο βαθμό- ο διαδικτυακός τόπος είναι φιλικός προς τις κινητές συσκευές και φυσικά τον κατατάσσει αναλόγως στα αποτελέσματα αναζήτησης.

google alogorithm

Με αυτό τον τρόπο, η Google βάζει πολύ ψηλά πλέον στην ατζέντα της, την πρόσβαση από τις κινητές συσκευές. Σύμφωνα με τη Google, o αλγόριθμος αυτός ενεργοποιείται μόνο όταν ο χρήστης κάνει αναζήτηση από το smartphone ή το tablet του και έτσι τα αποτελέσματα που λαμβάνει είναι βελτιστοποιημένα για την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της φορητής συσκευής.

Η εταιρεία είχε κάνει από καιρό γνωστές τις προθέσεις της και αρκετοί από τους διαχειριστές ιστοσελίδων είχαν σπεύσει να προβούν στις αναγκαίες αλλαγές.

Η αλλαγή αυτή αποτελεί εξαίρεση σε σχέση με τις κατά καιρούς αλλαγές στον αλγόριθμο αναζήτησης, όσον αφορά στο γεγονός ότι αυτή ανακοινώθηκε σε ευρεία κλίμακα, αντί όλων των άλλων που έχουν μείνει επτασφράγιστο μυστικό.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply