Μαθήματα επισκευής Samsung smartphones

0

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στo 11ο Samsung Service Lab Workshop, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και στις 17 Απριλίου, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, INNOVATHENS.

1-720-0

Το Samsung Service Lab Workshop είναι ένα διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας οκτώ ωρών (Ώρες: 09.00 – 13.00 αντίστοιχα), το οποίο προσφέρει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για την παροχή επισκευαστικών υπηρεσιών σε smartphones. Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών και των τηλεπικοινωνιών. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εισάγει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις after sales διαδικασίες της πελατειακής υποστήριξης και πιο συγκεκριμένα να προσφέρει σημαντικά εφόδια σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, τη διαχείριση δεικτών ποιότητας, καθώς και τη διαχείριση πελατών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Η παρακολούθηση τους είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Share.

Leave A Reply