Αυτό το VDSL ποιος θα το πάρει;

0

Χρόνια Πολλά! Όσοι επιστρέψατε σήμερα στο γραφείο σας, επιτρέψτε μας να σας θυμίσουμε να βγάλετε το ταμπελάκι «Μετά το Πάσχα» από τη στοίβα των υποχρεώσεων, που μέχρι την περασμένη Πέμπτη φορτώνατε ασύστολα. Επίσης μετά από τη μικρή ανάπαυλα θα ξεκινήσει πάλι η 15η αντίστροφη μέτρηση προς ένα ακόμη κρίσιμο Eurogroup που θα κρίνει «αν και εφόσον και πιθανόν…». Για όσους όμως δεν το έχουν καταλάβει, η ζωή συνεχίζεται και στο δικό μας σύμπαν αναζητά εναγωνίως την επόμενη μέρα μετά το ADSL. Όλοι οι παροικούντες τα τηλεπικοινωνιακά, έχουν κατανοήσει ότι το VDSL είναι μονόδρομος. Έλα όμως που ούτε τα νοικοκυριά μπορούν να αντέξουν το deal «πάρε λεφτά και δως μου Mbps», ούτε και οι εναλλακτικοί μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί ένεκα συμπίεσης περιθωρίου κέρδους. Να’χαμε και κανα Πρόεδρο ΕΕΤΤ να τα ακούσει… καλά θα ‘ταν. Λέτε να δούμε καμιά κατάληψη στο κτίριο της Αρχής τώρα που βλέπουμε ότι οι καταλήψεις προκαλούν νομοθετικές πρωτοβουλίες που ικανοποιούν τα αιτήματα των καταληψιών;

Οργιάζει το τελευταίο διάστημα η φημολογία περί εξαγοράς του Twitter από μεγάλο τεχνολογικό κολοσσό. Τι κι αν κανείς δεν τολμά με σιγουριά να «ξεστομίσει» το όνομα του επίδοξου «μνηστήρα»…; Είναι σαν να διερωτώμεθα τι κάνει «νιάου νιάου στα κεραμίδια»… Δεν είναι δα και αμέτρητες οι εταιρείες που διαθέτουν την απαιτούμενη ρευστότητα ούτως ώστε να καταβάλουν τη χρηματιστηριακή αξία του Twitter (και κάτι παραπάνω), για να πάρουν στον έλεγχό τους το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο… Δεν σας βοηθάω; Αναρωτηθείτε λοιπόν ποιας εταιρείας το κοινωνικό δίκτυο έχει πάει σχεδόν «άπατο», σε αντίθεση με τις αρχικές προσδοκίες και είμαι σίγουρος ότι θα λύσετε το «γρίφο»!

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.