Αντί να πατάμε γκάζι, πετάμε γκαζάκια!

0

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, όλο το θέαμα της Football League μεταδόθηκε ζωντανά από τον ΟΤΕ TV! Όλο…; Όχι! Οι κάτοικοι ενός μικρού χωριού ανεγκέφαλων, συνεχίζουν να δείχνουν πόσο κρετίνοι είναι και, καθώς φαίνεται, θα αντιστέκονται για πάντα στην ομαλή διεξαγωγή κάθε διοργάνωσης που φυσιολογικά θα έπρεπε να αποτελεί “γιορτή”, “χαρά” και να προάγει τον “Αθλητισμό” και τον Πολιτισμό”.

Χάρη στο μαγικό φίλτρο της ανοησίας που τους δίνει “υπεράνθρωπες δυνάμεις”, και με όπλο τον ηλιθιώδη φανατισμό τους, “κατάφεραν” ακόμη μια φορά να στρέψουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας και να κλείσουν αυτά της τηλεοπτικής κάμερας, στέλνοντας, παράλληλα στο νοσοκομείο πέντε τεχνικούς της συνδρομητικής τηλεόρασης και καταστρέφοντας την περιουσία του καναλιού… Συγχαρητήρια!

Εκρηκτικό το ξεκίνημα της Μ.Εβδομάδας με γκαζάκια στην Κηφισίας. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από γνωστούς-άγνωστους κύκλους, κάνουν σαφές ότι η επίθεση κατά των γραφείων της Microsoft είχε ως αφορμή το μήνυμα για ανανέωση της άδειας χρήσης του Office 365, που έλαβε στέλεχος τους αντιεξουσιαστικού χώρου στον υπολογιστή του, την ώρα που συνέτασσε τη διαμαρτυρία για την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στη ΓΑΔΑ. Έτσι, ομάδες κρούσης ανέλαβαν «να εκδικηθούν το ιμπεριαλιστικό κατεστημένο», τοποθετώντας εκρηκτικό μηχανισμό στη είσοδο του κτιρίου. Ίσως βέβαια κάποτε μάθουν ότι οι κτιριακές υποδομές μικρή σημασία έχουν σήμερα στην εποχή του cloud, αλλά σε αυτή τη χώρα μας έχουν φάει οι συμβολισμοί.

Ο Γενάρης πέρασε με την Ελπίδα, ο Φλεβάρης με την Αναμονή και ο Μάρτης με την Απραξία. Είδαν κι αποείδαν τα στελέχη της αγοράς και πήραν την απόφαση να αναθεωρήσουν τα επενδυτικά τους πλάνα, προτιμώντας να τα κρατήσουν στο συρτάρι, παρά να ψάχνουν τους τζίρους που θα καλύψουν τις αποσβέσεις. Στο κάτω-κάτω όταν αποκτήσουν κάποτε συνομιλητή εκ μέρους της Πολιτείας, ίσως τα ξανασυζητήσουν. Μέχρι τότε …please hold the line!

Share.

Leave A Reply