Η Samsung Electronics Hellas αναγνωρίστηκε για 2η συνεχή χρονιά ως κορυφαίος εργοδότης, λαμβάνοντας την πιστοποίηση Top Employer Greece 2015 και Top Employer Europe 2015.

top

H εταιρεία αναδείχθηκε για τις πρακτικές διοίκησης του ανθρωπίνου δυναμικού της, έπειτα από ανεξάρτητη έρευνα του Ινστιτούτου Top Employers που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση. H Samsung πληρεί τα υψηλά κριτήρια που απαιτεί η σχετική πιστοποίηση ως προς την παροχή εξαιρετικών συνθηκών εργασίας, την επένδυση σε ταλέντα και στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, καθώς και στη διαρκή προσπάθεια βελτιστοποίησης των πρακτικών απασχόλησης.

Εκτός από την Ελλάδα, η Samsung Electronics Hellas καθιερώθηκε για άλλη μια φορά ανάμεσα στους καλύτερους εργοδότες πανευρωπαϊκά. Αξίζει να σημειωθεί ότι για να λάβει μία εταιρεία την πιστοποίηση Top Employer Europe, απαιτείται η διάκριση της σε τουλάχιστον πέντε διαφορετικές χώρες της Ευρώπης.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply