Ημερίδα της PROFILE στην Ελβετία για Crowdfunding και Wealth management

0

Η PROFILE, διεθνής εταιρεία χρηματοοικονομικού λογισμικού διοργανώνει στην Ελβετία την ημερίδα «Addressing the Challenges of the Swiss Financial Services market» απευθυνόμενη σε Crowdfunding, IAMs (Independent Asset Management) και Private Banks. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015, στο Swissotel Metropole της Γενεύης στο διάστημα 13:30-18:00 με εκπροσώπους του κλάδου από την τοπική και ευρωπαϊκή αγορά.

45_1311.jpg

Η PROFILΕ, έχοντας καινοτομήσει στους τομείς του crowdfunding και mobile wealth management, έχει την τιμή να διοργανώνει τη συγκεκριμένη ημερίδα με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών από το χρηματοοικονομικό τομέα που θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις και προκλήσεις για το κλάδο. Η εκδήλωση αποτελείται από τρία πάνελ που αφορούν τους τομείς Crowdfunding/crowdinvesting, IAMs, Private Banks, τις νέες τεχνολογίες καθώς και το νομοθετικό πλαίσιο που αφορά το χώρο, σκοπεύοντας στην αλληλοεπίδραση των τομέων και την προώθηση της αποτελεσματικής συνεργασίας, με «νέες επενδυτικές πρακτικές». Συγκεκριμένα, οι ενότητες έχουν ως εξής:

1. The Crowdinvesting Marketplace; Addressing the concerns of the Alternative Finance Market
2. Challenges for IAMs and Private Banks; Crowdfunding; Technology; Client Service
3. The Regulatory Perspective; How will the Wealth Management and Crowdfunding Industry be affected?

profile

Την ημερίδα πλαισιώνει μια σειρά από δια-δραστικές παρουσιάσεις με διακεκριμένους ομιλητές από το European Crowdfunding Network, την Ελβετική crowdinvesting εταιρεία “Investiere”, το MyPrivateBanking research, την AiM Services και τη Altenburger LTD legal + tax.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις πραγματικών περιπτώσεων για crowdfunding και mobile investment management και την υποστήριξη των εργασιών τους από εταιρείες πληροφορικής ενώ θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τον τρόπο συνεργασίας των επενδυτικών εταιρειών και την αξιοποίηση εναλλακτικών μορφών χρηματοδότησης σε τοπικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και για το νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας.

Το εύρος των λύσεων της PROFILE καλύπτει ανταγωνιστικά τις απαιτήσεις για crowdfunding μέσω της λύσης «FMS.next P2P Lending» που συνδυάζει μοναδικά τραπεζικές λειτουργίες και μηχανισμούς για διαχείριση επενδύσεων εξασφαλίζοντας συμμόρφωση και διαφοροποίηση εργασιών για τις εταιρείες εναλλακτικής χρηματοδότησης. Επιπρόσθετα, η ανεξάρτητη πλατφόρμα διαχείρισης επενδυτικών εργασιών μέσω smartphone και tablets, «Mobius», προσφέρει εξαιρετικά ευέλικτο και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας για IAMs και Private Banks ώστε να ενισχύσουν ανταγωνιστικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους, χωρίς να αλλάξουν την back-end υποδομή τους.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει η παγκόσμια πρώτη παρουσίαση της νέας πλατφόρμας «cloud» που προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη στις απαιτήσεις των IAMs με ευέλικτα, ενοποιημένα και αποτελεσματικά συστήματα διαχείρισης επενδύσεων, παρέχοντας αξιόπιστη υπηρεσία και ασφαλή πρόσβαση όταν και όπως απαιτείται.

Η εκδήλωση απολαμβάνει της ευγενικής υποστήριξης διεθνών και τοπικών μέσων, λόγω της ενδιαφέρουσας προσέγγισης που προσφέρει στον χρηματοοικονομικό τομέα. Η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται μόνο με πρόσκληση.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε επισκεφθείτε το link: http://www.profilesw.com/Generic/Events/Event_Geneva_March.aspx?sflang=en

Share.

Leave A Reply