Συμμετοχή της PartnerNET στη CeBIT 2015

0

Δυναμικό παρόν θα δώσει φέτος η PartnerNET , στη CeBIT, τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Αννόβερο της Γερμανίας 16 με 20 Μαρτίου 2015. Η εταιρία θα βρίσκεται μαζί με την Alloκαι την Elastixστο Ηall 13/Βooth Β74, όπου στελέχη της εταιρίας θα ενημερώνουν τους επισκέπτες  αλλά και θα παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει η εταιρία.

partnernet-cebit

Η συμμετοχή της PartnerNET στη CEBIT έχει ως στόχο την ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων με άλλες επιχειρήσεις του κλάδου άλλων χωρών, καθώς και την ανάδειξη των λύσεων IP Τηλεπικοινωνιών που προσφέρει η εταιρία.

Σχετικά με την CeBIT

Η CeBIT είναι η μεγαλύτερη έκθεση στον τομέα της τεχνολογίας πληροφοριών παγκοσμίως και αποτελεί βαρόμετρο της τεχνολογικής εξέλιξης. Με έναν εκθεσιακό χώρο περίπου 450.000τ.μ. και μέχρι 850.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, είναι μεγαλύτερη σε έκταση και συμμετοχή από την ασιατική COMPUTEX. Το κεντρικό θέμα της CeBIT 2015 είναι η d!conomy «Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση – ριζοσπαστικές καινοτομίες και αποδιοργανωτικά επιχειρηματικά μοντέλα».

 

PartnerNET

Η PartnerNET, added value distributor προϊόντων IP τηλεπικοινωνιών, ασύρματων δικτύων και ασφάλειας δικτύων, αντιπροσωπεύει κάποιους από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smart ICT προϊόντων παγκοσμίως προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις τελευταίας τεχνολογίας. Η εταιρία προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων με άμεση διαθεσιμότητα παράδοσης -next business day- αλλά και συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση των συνεργατών της.

Share.

Leave A Reply