Ζητείται Πρόεδρος

0

Παρά το γεγονός ότι ο σημερινός Πρόεδρος της ΕΕΤΤ έχει εκδηλώσει ήδη την πρόθεση του να αποχωρήσει από τη θέση του, η Κυβέρνηση δεν έχει βρει ακόμη τον αντικαταστάτη του. Δεν ξέρουμε ειλικρινά αν ο αρμόδιος Υπουργός έχει δώσει εντολή να ξεκινήσει το casting, από ποια δεξαμενή αναζητούν υποψηφίους και αν έχουν προβεί ήδη σε διερευνητικές επαφές.

Θα πείτε γιατί βιάζεστε; Λογικό το ερώτημα αν σκεφτεί κάποιος πόσα πράγματα έχουν παγώσει. Αλλά θα φτάσει η ώρα και η στιγμή που θα γυρίσει ο τροχός και θα επανεκκινηθεί η αγορά, έστω και διστακτικά. Δεδομένου όμως του γεγονότος ότι το πρώτο βήμα, θα είναι η εξεύρεση και υλοποίηση του επόμενου βήματος μετά το LLU, το ρυθμιστικό πλαίσιο είναι ήδη μια ανάγκη που δεν επιδέχεται αναβολές. Είναι βέβαια και μερικά άλλα θεματάκια που χρονίζουν και περιμένουν την απόφαση της ΕΕΤΤ και τα οποία -πολύ σωστά- ο απερχόμενος Πρόεδρος δεν θέλει να αγγίξει.

Στην ημερήσια διάταξη της Επιτροπής βρίσκεται το πόρισμα των ακροάσεων για τις καταγγελίες καταναλωτών αναφορικά με τις σημαντικές καθυστερήσεις που παρατηρούνται στις αιτήσεις φορητότητας. Η περισσή γραφειοκρατία που υφίσταται σε περιπτώσεις «διαφυγόντων συνδρομητών», οδήγησε πολλούς καταναλωτές στο κυτίο παραπόνων της ΕΕΤΤ, η οποία φαίνεται να εκτιμά ως βάσιμες τις εν λόγω καταγγελίες και δεν είναι απίθανο τελικά να προκύψουν και πρόστιμα.

Share.

Leave A Reply