Σε αναδιάρθρωση της οργανωτικής της δομής με στόχο πάντοτε να αποτελεί την πρώτη επιλογή των επιχειρήσεων στους τομείς που δραστηριοποιείται, προχώρησε η SingularLogic.

singularlogi

Συγκεκριμένα, η εταιρεία δημιούργησε ενιαία Διεύθυνση Πωλήσεων με Γενικό Διευθυντή τον κ. Μανόλη Βεργή, ο οποίος μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Δικτύου της επιχειρηματικής Διεύθυνσης Vendor.Ο κ. Βεργής ανήκει στο δυναμικό της εταιρείας από το 1990 και καθ΄ όλη τη διάρκεια της πορείας του, συνέβαλε σημαντικά στην προώθηση της εμπορικής στρατηγικής της εταιρείας στην αρχή από διάφορες θέσεις πωλήσεων και αργότερα από διευθυντικές θέσεις. Από την τελευταία του θέση, διαχειρίστηκε με μεγάλη επιτυχία τη βελτιστοποίηση των πωλήσεων του Δικτύου της εταιρείας.

singularΑπό τα νέα του διευρυμένα καθήκοντα ο κ. Βεργής καλείται να ενδυναμώσει τη θέση της εταιρείας αφενός στην αγορά του τυποποιημένου λογισμικού στην οποία η εταιρεία διαθέτει τα μεγαλύτερα μερίδια με 40.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις πελάτες, αφετέρου στην αγορά των ολοκληρωμένων έργων πληροφορικής για τον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα όπου η εταιρεία διαθέτει 700 μεγάλες επώνυμες επιχειρήσεις/πελάτες και οργανισμούς.

O κ. Μιχάλης Καριώτογλου Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic, ανέφερε σχετικά: «Η νέα θέση του κ. Βεργή δηλώνει τη συνεχή στήριξη της εταιρείας μας στην ανάπτυξη και προώθηση του ανθρώπινου δυναμικού μας και την επιβράβευση της υψηλής απόδοσης των στελεχών μας. Πιστεύουμε ότι η πλούσια εμπειρία που διαθέτει ο κ. Βεργής από διευθυντικές θέσεις πωλήσεων, θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω διεύρυνση των μεριδίων αγοράς της εταιρείας σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται».


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply