Παρασκευή, 9 Ιουνίου

H Space Hellas στους “World Leading Technology Partners” της Hikvision

0

Στους «World Leading Technology Partners» της Hikvision εντάσσεται πλέον η SPACE HELLAS. Οι δύο εταιρίες αναπτύσσουν περαιτέρω τη στρατηγική τους συνεργασία και διαθέτουν από κοινού στην ελληνική και διεθνή αγορά, άρτιες και πιστοποιημένες λύσεις ασφάλειας τελευταίας τεχνολογίας. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Hikvision, η Space Hellas είναι η μοναδική ελληνική εταιρία που αναπτύσσει εξειδικευμένες εφαρμογές ασφάλειας και αποτελεί επίσημο τεχνολογικό συνεργάτη της.

Space-Hellas

Η Space Hellas έχει αναπτύξει εξ ολοκλήρου την πρωτοποριακή πλατφόρμα ασφάλειας Space Hellas GuardianTM την οποία προσάρμοσε, ώστε να συλλειτουργεί και να ανταλλάσσει κρίσιμα δεδομένα με τα συστήματα βεντεοεπιτήρησης Hickvision, DVR/NVR, IP κάμερες και encoders. Η πλατφόρμα Space Hellas GuardianTM διαχειρίζεται αποτελεσματικά συμβάντα, που προέρχονται από την χρήση εξειδικευμένων τεχνικών ανάλυσης εικόνας (video analytics).

Η συνεργασία των δύο εταιριών θωρακίζει αποτελεσματικά μια επιχείρηση, μιας και η πλατφόρμα ασφάλειας Space Hellas GuardianTM ενοποιεί με μοναδικό τρόπο τις δυνατότητες εποπτείας που προσφέρουν τα συστήματα επιτήρησης και καταγραφής βίντεο της Hikvision. Οι λύσεις ελέγχου πρόσβασης, συναγερμού, περιμετρικής προστασίας κ.α., διαχειρίζονται από ένα ευέλικτο και υποδειγματικά δομημένο περιβάλλον εργασίας, με τη χρήση του οποίου συσχετίζονται αυτόματα δεδομένα από πολλαπλές πηγές, σε πραγματικό χρόνο, αυξάνοντας κατακόρυφα τις δυνατότητες αντίδρασης σε οποιοδήποτε κρίσιμο για την επιχείρηση συμβάν.

HIKVISION

Η Hikvision είναι παγκοσμίως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής συστημάτων βίντεο-επιτήρησης, με παρουσία και υποκαταστήματα σε περισσότερες από 16 χώρες. Οι δύο εταιρίες διατηρούν μία καλά εδραιωμένη και μακροχρόνια σχέση, όπου συνεργάζονται και προσφέρουν λύσεις ασφάλειας σε πολυάριθμους πελάτες όλων των κλάδων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Share.

Leave A Reply