Συνεργασία Italtel και NTT Com στην Ευρώπη

0

Το πρόγραμμα συνεργασίας τους για τη διανομή της υπηρεσίας Arcstar Unified Communications στην ευρωπαϊκή αγορά, ανακοίνωσαν από κοινού Italtel και NTT Communications.

Italtel

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, η Italtel θα αποτελέσει το πρώτο κανάλι διανομής της NTT Com για την παροχή του Arcstar Unified Communications NTT Com ως λύση Service (UCaaS) για τις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, ενώ η Italtel θα λειτουργεί και ως μεταπωλητής της συγκεκριμένης υπηρεσίας στους υφιστάμενους πελάτες της.

Στο περιθώριο της ανακοίνωσης, ο Camillo Ascione, υπεύθυνος στρατηγικής και marketing της Italtel, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η NTT Com μας επέλεξε ως βασικό της εταίρο στην Ευρώπη. Η εμπειρία μας ως  system integrator ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας για τις μεγάλες επιχειρήσεις, αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα για την επίτευξη της συμφωνίας αυτής.»

Ο Clive Hamilton, αντιπρόεδρος του δικτύου υπηρεσιών της NTT στην Ευρώπη, δήλωσε: “Η NTT Com είναι πολύ ευτυχής για τη συνεργασία με την Italtel. Το γεγονός ότι έχουμε στο πλευρό μας έναν εξειδικευμένο συνεργάτη που θα αναλάβει την υλοποίηση της μεταφοράς της λύσης μας στην Ευρωπαϊκή αγορά, θα μας δώσει μεγάλη ώθηση”.

Share.

Leave A Reply