Παγκόσμια συνεργασία της Epson με την MERCEDES AMG PETRONAS Formula One

0

Η Epson, παγκόσμιος ηγέτης της καινοτομίας στην εκτύπωση, τις οπτικές επικοινωνίες και τις λύσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στο γραφείο, το σπίτι, το εμπόριο και την βιοτεχνία, ανακοίνωσε την μακροπρόθεσμη συνεργασία της με την ομάδα MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™, την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Formula One για το 2014.

PR_Epson partners with Mercedes_SNE26294

H Epson θα γίνει Επίσημος Συνεργάτης της ομάδας MERCEDES AMG PETRONAS, παρέχοντας την τεχνογνωσία της στις κατηγορίες των εκτυπωτών inkjet, των σαρωτών, των βιντεοπροβολέων 3LCD και των συσκευών που μπορούν να φορεθούν, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων γυαλιών και των αισθητήρων υγείας/άθλησης. Το λογότυπο της Epson θα εμφανίζεται στα αγωνιστικά αυτοκίνητα της MERCEDES AMG PETRONAS, αλλά και στα αλεξήλια των κρανών και τις αγωνιστικές στολές τις ομάδας των οδηγών Lewis Hamilton και Nico Rosberg. Πρόκειται για τη νέα εμφάνιση της ομάδας για το 2015, που παρουσιάστηκε από την MERCEDES AMG PETRONAS την 1η Φεβρουαρίου, κατά την έναρξη των δοκιμών της Formula One.

“Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που ενισχύουμε την παγκόσμια εταιρική μας εικόνα, ως επίσημοι συνεργάτες της ομάδας MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™” δήλωσε ο Πρόεδρος της Epson, Minoru Usui. “Η συνεργασία ενώνει τις δυο παγκοσμίου φήμης «πρωταθλήτριες» εταιρείες που είναι αφοσιωμένες στην αδιάκοπη αναζήτηση της καινοτομίας, την διατήρηση της ηγετικής τους θέσης παγκοσμίως και τη δημιουργία προιόντων και υπηρεσιών που συνεχίζουν να ξεπερνούν τις προσδοκίες και εμπλέκουν συναισθηματικά όλους τους ενδιαφερόμενους, ανά τον κόσμο.”

Ο Toto Wolff, Επικεφαλής της Mercedes-Benz Motorsport σχολίασε:
“Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλοσωρίζουμε την Epson στην ομάδα MERCEDES AMG PETRONAS Formula One, καθώς οι προετοιμασίες μας για το 2015 εξελίσσονται με γοργό ρυθμό. Είναι πάντα χαρά μας να δουλεύουμε με προοδευτικές εταιρείες ενώ τα προιόντα της Epson είναι ιδανικά για τους αγωνιστικούς και κατασκευαστικούς τομείς μας. Η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών από την Epson για την απόδοση υψηλών επιδόσεων, είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τους στόχους που προσπαθούμε να επιτύχουμε στην Formula One και θα δουλέψουμε στενά με την Epson, προκειμένου να επιδείξουμε αυτές τις καινοτομίες και να αυξήσουμε την παγκόσμια ενημέρωση για την εταιρεία και τα προιόντα της. Προσβλέπουμε στην σεζόν που έχουμε μπροστά μας και σε πολλά περισσότερα χρόνια επιτυχημένς συνεργασίας.”

Οι τοποθεσίες διεξαγωγής των είκοσι αγώνων Formula One για το 2015, αντανακλούν τον παγκόσμιο αντίκτυπο της Epson, ενώ παρέχουν μοναδικές και εύκολα ορατές πλατφόρμες για την επίδειξη των ανεπτυγμένων τεχνολογιών και την ταχεία ανάπτυξης της εταιρείας, μέσω της εμβάθυνσης των σχέσεων με το αγοραστικό κοινό, σε όλο τον κόσμο.

Η παγκόσμια συνεργασία φέρνει, επίσης, κοντά τους δύο οργανισμούς με μια ισχυρή δέσμευση για την μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου. Η Epson, για παράδειγμα, επιδιώκει να επιτύχει 90% μείωση στις εκπομπές CO2 ενάντια στον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των τρεχόντων και μελλοντικών λειτουργιών μέχρι το 2050, εν μέρει μειώνοντας τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των διαδικασιών παραγωγής αλλά και μειώνοντας τον αντίκτυπο των προιόντων της, κατά τη χρήση τους. Το Υβριδικό αυτοκίνητο πρωταθλητής MERCEDES AMG PETRONAS F1 W05 F1, που χρησιμοποιήθηκε από την ομάδα το 2014, είχε περισσότερο από 30% υψηλή απόδοση καυσίμου σε σχέση με τον προκάτοχό του και έχει επίσης αποδώσει οφέλη στην καθημερινή χρήση του Υβριδικού S500 Plug In και σε άλλα αυτοκίνητα δρόμου της Mercedes-Benz.

Για το πρόγραμμα της F1 2015 επισκεφθείτε το http://www.formula1.com/races/calendar.html

Share.

Leave A Reply