Το 4G Motorola nexus 6 και το Smartwatch moto 360, στη Vodafone

0

Η Vodafone προσφέρει ό,τι πιο εξελιγμένο κυκλοφορεί στο χώρο της τεχνολογίας με τα πιο νέα 4G Smartphones και Wearables. Όλοι μπορούν να απολαύσουν την καινοτομία, την ταχύτητα, την ευελιξία και την ελευθερία μέσα από το Superδίκτυο της Vodafoneμε το νέο 4G Smartphone Motorola nexus 6 και το νέο moto360, το πρώτο στρογγυλό Smartwatch με designπου θυμίζει κλασσικό ρολόι χειρός.

voda

Το νέο Motorola nexus 6 διαθέτει εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση Android 5.0 (Lollipop), επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 805 2,7GHz, κάμερα ανάλυσης 13 megapixel και οθόνη Amoled QHD 6’’. Παράλληλα, η μπαταρία 3220 mAh προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία στο χρήστη, ενώ ο φορτιστής Motorola Turbo που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, με μόλις 15 λεπτά φόρτισης, εξασφαλίζει 6 ώρες αυτονομίας στη συσκευή.

Tο νέο moto 360 ξεχωρίζει από κάθε άλλο Wearable, διαθέτειδιαχρονικό designαπό ατσάλι & δέρμα και είναι συμβατό με όλα τα AndroidSmartphones με έκδοση 4.3 και πάνω. Παρέχει σημαντικές λειτουργίες όπως ενημέρωση κλήσεων, μηνυμάτων, καιρού και πλοήγησης. Είναι ανθεκτικό στο νερό, στη σκόνη (ΙP67) και στις γρατσουνιές χάρη στο τζάμι Corning Gorilla Glass 3, ενώ έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, αισθητήρα καρδιακών παλμών & βηματόμετρο, ώστε να καταγράφει με ακρίβεια την καθημερινή δραστηριότητα του χρήστη.

Τα νέα Motorola nexus 6 και moto360 είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο vodafone.gr στην προτεινόμενη τιμή των 699€ ή φθηνότερα στα προγράμματα Red και 299€, αντίστοιχα.Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafoneη εξειδικευμένη Ομάδα Internetείναι διαθέσιμη, ώστε να βοηθήσει άμεσα τους νέους χρήστες να ρυθμίσουν το moto 360 & το Motorola nexus 6, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Για περισσότερες πληροφορίες στο

http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Moto-360

Share.

Leave A Reply