Γραβάτα και τσιμεντένια παπούτσια!

0

Χέρι-χέρι Γιούνκερ-Τσίπρας στην τελική ευθεία προς τον Γερμανικό… τείχος. Τώρα αν από τσιγκολελέτα μας βγει.. μακριά γαϊδούρα, δεν πειράζει. Τί είχαμε, τί χάσαμε! Ο χρόνος του αρχικού momentum τελειώνει και το χαρτί του αιφνιδιασμού έχει πλέον παιχτεί. Τώρα έρχεται ο τελευταίος γύρος στον οποίο ο χρόνος θα παίξει τον ρυθμιστικό ρόλο. Τα ταμειακά αποθέματα αρχίζουν να στερεύουν και το όποιο deal θα πρέπει να κλείσει πριν βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο ίνα μη πληρωθεί το ρηθέν υπό του «προφήτου» Ρωμανιά.
Το θετικό είναι ότι ακόμα και σκληροπυρηνικά μέλη της κυβέρνησης δεν αντιτάσσονται στις έξωθεν επενδύσεις και οι πρώτες χαραμάδες εξορθολογισμού κάνουν την εμφάνισή τους. Ίσως τελικά κάποιοι να ανησύχησαν άδικα… Τα πάντα είναι δύσκολα πριν γίνουν εύκολα. Btw, συνάδελφος σχολιάζοντας έλεγε χθες: o Ρέντζι έκανε δώρο στον Τσίπρα, γραβάτα… Ας ελπίσουμε ότι ο Σόιμπλε δεν θα δωρίσει στον Βαρουφάκη τσιμεντένια παπούτσια!!
Μπορεί η ταχύτητα του διαδικτύου στη χώρα μας να μην «βαράει κόφτες», όπως στη Σιγκαπούρη, ωστόσο τα 10 Mbps, αποτελούν μια αξιοπρεπέστατη μέση ταχύτητας σύνδεσης. Ο προβληματισμός μου τώρα έγκειται στο αν θα μετακομίσω σε Γλυφάδα ή Σέρρες… Home is where the Internet is!
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η «Εθνική Ομάδα Τεχνολογίας» ετοιμάζει βαλίτσες για την πρωτεύουσα της Καταλονίας. Με σύνθημα «GRowing the ecosystem», ταξιδεύει και φέτος στην πόλη του Gaudi, με σκοπό τη διεύρυνση του οικοσυστήματος στην παγκόσμια αγορά. Το «check in» της αποστολής πριν αναχωρήσει για το «El Prat» θα πραγματοποιηθεί στο 5o InfoCom Mobile World, την Πέμπτη 26/2 στο Divani Caravel.

Share.

Leave A Reply