Εκλογές 2015: Ρεκόρ ταχύτητας στη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων

0

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η συγκέντρωση, και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων των Βουλευτικών Εκλογών 2015, που είχε αναλάβει η SingularLogic για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών.

singular-logic-apotelesmata-ekloges-kentro-tupou-ypourgeiou-esoterikon

Η SingularLogic, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις της για εκτίμηση στις 9.30 μμ., δημοσιοποίησε έγκαιρα και έγκυρα και με υψηλό βαθμό ακρίβειας τις εκτιμήσεις των τελικών αποτελεσμάτων των εκλογών, αξιοποιώντας για μια ακόμη φορά τα αποτελέσματα που συλλέγονται με τη μέθοδο της Ασφαλούς Μετάδοσης Αποτελεσμάτων μέσω κινητών τηλεφώνων (SRT).

Ως προς την επεξεργασία των αποτελεσμάτων που συλλέγονται με τον παραδοσιακό τρόπο μετάδοσης, η άρτια λειτουργική υποστήριξη και το αναβαθμισμένο σύστημα πληροφορικής, συνέβαλαν στη βελτίωση της ταχύτητας ενσωμάτωσης κατά μία ώρα και τριάντα λεπτά σε σχέση με το 2012.

Στις εκλογές αυτές, η SingularLogic, σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, υλοποίησε και υποστήριξε ένα νέο μηχανισμό συλλογής αποτελεσμάτων σταυρών υποψηφίων. Στην προσπάθεια συμμετείχαν 543 πιστοποιημένα στελέχη από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας, οι οποίοι ξεκίνησαν να τροφοδοτούν το νέο σύστημα με στοιχεία από τις 21:00 της ιδίας ημέρας. Μέσω της συντονισμένης αυτής προσπάθειας, τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας για όλες τις εκλογικές περιφέρειες ήταν άμεσα διαθέσιμα σε όλα τα ΜΜΕ, στην τηλεόραση και στο Διαδίκτυο.

Ειδικότερα για το Διαδίκτυο, η ιστοσελίδα http://ekloges.ypes.gr που υποστηρίζει η SingularLogic για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών, δέχθηκε συνολικά περισσότερα από 850 εκατομμύρια hits (αριθμό αιτημάτων) με μέγιστη τιμή 15.000 hits/sec στις 23:45. Την ίδια στιγμή, o στιγμιαίος όγκος δεδομένων (bandwidth), ανήλθε σε 1 Gbits/sec, ενώ ο συνολικός όγκος που διακινήθηκε ήταν 4,5 φορές μεγαλύτερος από τις αντίστοιχες εκλογές του 2012.

Επιπλέον, άλλα 100 εκ. hits προήλθαν από χρήστες smartphones και tablets, οι οποίοι αξιοποίησαν τη δυνατότητα της αυτόματης προσαρμογής του περιεχομένου του ιστότοπου ανάλογα με την οθόνη και τον τύπο της φορητής συσκευής.

Σημειώνεται ότι το περιεχόμενο του ιστότοπου (πχ συγκεντρωτικά Επικρατείας), ανανεωνόταν ταχύτερα από κάθε άλλη φορά (κάθε 1 λεπτό), συμβάλλοντας στην αμεσότερη ενημέρωση του κοινού.

Η εταιρεία ευχαριστεί το Υπουργείο για τη συνεισφορά του στην κοινή προσπάθεια βελτίωσης των διαδικασιών συλλογής και επεξεργασίας αποτελεσμάτων με σκοπό την ταχύτερη ενημέρωση του κοινού. Επίσης η εταιρεία ευχαριστεί:
– Τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους που συνέβαλαν για μια ακόμη φορά στην επιτυχία του συστήματος SRT.
– Το στελεχικό δυναμικό των Περιφερειακών Ενοτήτων και των Δήμων που υιοθέτησαν και εφάρμοσαν τις νέες καινοτόμες διαδικασίες για την επεξεργασία των στοιχείων σταυροδοσίας.
– Το πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών της που ανέλαβε τη διαπίστευση και την υποστήριξη του προσωπικού των Περιφερειακών Ενοτήτων που συμμετείχε στη νέα δράση για τη σταυροδοσία, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο κατάρτισής του.

Με τον τρόπο αυτό, αναδεικνύεται για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο της SingularLogic και η μοναδική δυνατότητά της να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αξιοποιούν στο έπακρο τη σύγχρονη τεχνολογία, ενώ εξασφαλίζουν επιχειρησιακή επάρκεια, εγκυρότητα και αποτελεσματικότητα.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply