Ξεκίνησε και επίσημα η διαδικασία για την αποκρατικοποίηση της Cyta Κύπρου όπως επιτάσσει το δημοσιονομικό πρόγραμμα προσαρμογής της Μεγαλονήσου.

CYTA-DRMOLAXIA01-03JANUARY2014

Όπως ανακοινώθηκε υπεγράφησαν οι συμβάσεις για την παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με την Citigroup Global Markets Limited και για την παροχή λογιστικών υπηρεσιών με την PricewaterhouseCoopers.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εφόρου Αποκρατικοποιήσεων της Κύπρου η άμεση έναρξη ισχύος των συμβάσεων σηματοδοτεί το ξεκίνημα της διαδικασίας προετοιμασίας για αποκρατικοποίηση της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας. Με την ολοκλήρωση του σταδίου προετοιμασίας θα ξεκινήσει η αναζήτηση του στρατηγικού επενδυτή.

Η υπόθεση της αποκρατικοποίησης της Cyta Κύπρου ενδιαφέρει ιδιαίτερα την Ελλάδα εξαιτίας της θυγατρικής της Cyta Ελλάδος.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Η Τέτη Ηγουμενίδη, μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), είναι δημοσιογράφος του επιχειρηματικού ρεπορτάζ. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, τις κατασκευαστικές εταιρείες, τις εταιρείες real estate και γενικότερα την αγορά ακινήτων. Επίσης, ασχολείται με τις δραστηριότητες των υπουργείων Περιβάλλοντος, Υποδομών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εργάζεται στον έντυπο Τύπο χωρίς διακοπή από το 1990 (μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Νίκη, Εξουσία και Ναυτεμπορική), και έχει συνεργαστεί με ιστοσελίδες, περιοδικά, και τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Leave A Reply