Εγκαίνια για το νέο κατάστημα της Wind στη Θεσσαλονίκη

0

Το πρώτο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που προσαρμόζεται στα νέα πρότυπα της εταιρείας, εγκαινίασε χθες το βράδυ η Wind.

wind_thess_2

Πρόκειται για επένδυση ύψους 3 εκατ. ευρώ, και αποτελεί μέρος του συνολικού επενδυτικού προγράμματος της Wind για την αναπροσαρμογή του δικτύου της εταιρείας πανελλαδικά, το οποίο υπολογίζεται σε περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ.

Το ανανεωμένο σημείο πώλησης της Wind συνδυάζει τις τεχνολογίες αιχμής στην επικοινωνία, με την φιλική κι εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου 5, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με δηλώσεις της κ. Σοφία Γιαννακούλη, Press Office Account Executive της Wind, σε μέσο της Β. Ελλάδος, αυτή τη στιγμή λειτουργούν 70 νέα καταστήματα Wind, ενώ κατά τη διάρκεια του έτους θα ενταχθούν στη νέα φιλοσοφία και τα υπόλοιπα 130 καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Τα νέα καταστήματα είναι μεγαλύτερα σε έκταση και χωρίζονται σε ζώνες που φιλοξενούν smartphones, tablets και wearables τελευταίας τεχνολογίας, στη περιοχή του σέρβις, ενώ ξεχωρίζει η εμπειρία που δίνουν οι μεγάλες εικόνες αφής.

wind_thess

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου της πόλης, κ. Γιάννη Μπουτάρη, ενώ παρευρέθηκε πλήθος κόσμου καθώς και σχεδόν το σύνολο του πολιτικού κι επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης. Παρών ήταν και ο διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς, κ. Γιώργος Τσαπρούνης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «με το  νέο μας κατάστημα σηματοδοτείται η επιτυχημένη εξέλιξη του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας για τη συνολική ανανέωση της αλυσίδας. Αλλάζουμε τελείως την εμπειρία που είχε ο πελάτης και δημιουργούμε ένα κατάστημα ψηφιακό, καινοτομικό, μοναδικό στην ελληνική αγορά, που είναι όμως ιδιαίτερα ανθρώπινο και φιλικό».

Share.

Leave A Reply