Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου

Περήφανη η διοίκηση της Wind για την επίτευξη των στόχων

0

Προβληματισμένος, όπως άλλωστε όλοι οι Έλληνες τις μέρες που διανύουμε, αλλά και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Νάσος Ζαρκαλής στο καθιερωμένο γιορτινό τραπέζι της εταιρείας για τα μέσα ενημέρωσης.

zarkalis

Δεν απάντησε σε συγκεκριμένα ερωτήματα σε σχέση με την υπόθεση της Forthnet, έδωσε ωστόσο ένα μικρό χρονικό στίγμα λέγοντας πως το πρώτο τρίμηνο του επομένου έτους θα είναι κομβικό για τις εξελίξεις με την εισηγμένη.

Αναφορικά με την πορεία της αγοράς της κινητής τηλεφωνίας επιβεβαίωσε τα σχετικά ρεπορτάζ του infocom.gr λέγοντας πως η χρονιά άρχισε με μεγάλη πτώση των εσόδων όμως στο τρίτο τρίμηνο αυτή περιορίστηκε στο 5%, στο τέταρτο θα είναι ανάλογη, ενώ για το 2015 οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για έτος σταθεροποίησης.

Όπως είπε ούτε ο ίδιος ούτε οι μέτοχοι της εταιρείας (ξένα επενδυτικά κεφάλαια) αναμένουν ακραίες και δραματικές εξελίξεις στη χώρα και πρόσθεσε πως δύσκολα μπορεί να ανατραπούν τα σχέδια της εταιρείας καταλήγοντας πως η διοίκηση της Wind είναι περήφανη που τα έχει καταφέρει, θυμίζοντας ότι μόνο για το φάσμα επενδύει 121,8 εκατ. ευρώ.

Share.

Leave A Reply