Ευρωπαϊκή διάκριση για την ανανεωμένη Q

0

Η  ανανεωμένη καρτοκινητή Q ξεχώρισε φέτος στον ετήσιο Ευρωπαϊκό θεσμό βραβείων «European Excellence Awards».

EUROPEAN EXCELLENCE AWARDS

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου η καρτοκινητή Q αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία Ελλάδα/Κύπρος, για την καμπάνια Επικοινωνίας που αφορούσε το επαναλανσάρισμά της στην αγορά, μετά από 12 χρόνια παρουσίας.

Την περασμένη άνοιξη, η Qεπανήλθε μέσα από μια ολοκαίνουρια επικοινωνιακή πλατφόρμα, εισάγοντας ένα νέο χρώμα, το πορτοκαλί, και προβάλλοντας τις 3 βασικές αρχές που διέπουν τη μάρκα, την Απλότητα, Ειλικρίνεια και Οικονομία, μέσα από το πρόσωπο του ηθοποιού Μάκη Παπαδημητρίου, στον ρόλο ενός χαρακτήρα/ παρουσιαστή  που είναι άμεσος, αυτοσαρκαστικός και αυθεντικός όπως ακριβώς η Q.

Συγχρόνως, η Qανανέωσε και τα προϊοντικά της πακέτα/ υπηρεσίες προς τον καταναλωτή και για  πρώτη φόρα προσέφερε ΔΩΡΕΑΝ 500ΜΒ mobileinternet και 1000 λεπτά ομιλίας προς όλη την Q, απλά με ανανέωση από 10€, ενώ έγινε συνώνυμο της οικονομίας, προωθώντας την χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Για το λανσάρισμα της νέας Q, η WIND προχώρησε με διαφημιστική καμπάνια σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, on line μέσα καθώς επίσης πραγματοποίησε και ενέργειες προώθησης και δημοσιότητας. Παράλληλα ανανέωσε και το site της Q (www.myQ.gr).

Ο θεσμός «European Excellence Awards» ιδρύθηκε το 2007 και κάθε χρόνο βραβεύει τις καλύτερες καμπάνιες επικοινωνίας. Στη φετινή διοργάνωση υποβλήθηκαν περισσότερες από 1.600 υποψηφιότητες από όλη την Ευρώπη και στην shortlist μπήκαν 250 υποψηφιότητες, 3 από τις οποίες ανήκαν στη WIND Ελλάς. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με το θεσμό και τις φετινές απονομές μπορείτε να δείτε στο www.excellence-awards.eu


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply