Η Yuboto Ltd, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο του mobile marketing και τηλεπικοινωνιακών αυτοματισμών, παρουσίασε πριν λίγο καιρό την υπηρεσία mms+ και την εξέλιξη των εργαλείων mobile marketing.

mms

H υπηρεσία mms+ ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στο mobile marketing, καθώς έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει ένα απλό SMS 160 χαρακτήρων, σε μία ολοκληρωμένη Multimedia επικοινωνία στην οποία εμπεριέχονται απεριόριστο κείμενο, streaming video, αρχεία ήχου, φωτογραφίες, links, αρχεία Office, PDFs κλπ.

Το SMS εμπεριέχει εξατομικευμένο ενεργό link το οποίο μεταφέρει τον πελάτη σε landing page η οποία δημιουργείται αυτόματα και συστημικά, την στιγμή που δημιουργείται η καμπάνια. Το εξατομικευμένο weblink δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης της ενέργειας σε πραγματικό χρόνο με αναλυτικές πληροφορίες για το ποιοι από τους παραλήπτες επισκέφθηκαν την landing page.

Ο κ. Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto, μας υποδέχτηκε στα γραφεία της εταιρείας και μας μίλησε για το mms+. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε στο InfoCom.gr.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply