Λύση ενεργειακής εξοικονόμησης για τα καταστήματα Public από την SenseOne

0

Η Public μειώνει τη δαπάνη ηλεκτρικού ρεύματος του δικτύου καταστημάτων της με τη λύση ενεργειακής εξοικονόμησης της SenseOne που βασίζεται στο λογισμικό buildingSense Software-as-a-Service.

public_mall

Συγκεριμένα, το λογισμικό buildingSense της SenseOne συλλέγει μετρητικά δεδομένα κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και απεικονίζει το ενεργειακό προφίλ των 43 καταστημάτων της Public σε μία οθόνη με τη χρήση dashboards. Με αυτόν τον τρόπο, η Public επιτυγχάνει την εξ΄αποστάσεως, online παρακολούθηση της ενεργειακής συμπεριφοράς του δικτύου καταστημάτων της, αναλύοντας με τη χρήση αλγορίθμων τις καταναλώσεις για τον άμεσο εντοπισμό ευκαιριών εξοικονόμησης.

Ο εξ’ αποστάσεως έλεγχος του ενεργοβόρου εξοπλισμού όπως είναι ο κλιματισμός και ο φωτισμός, ο έγκαιρος εντοπισμός και η αποτροπή μη κανονικών καταναλώσεων με την αποστολή αυτοματοποιημένων alerts, alarms, notifications, καθώς και η κινητοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού βάσει Energy Performance Indicators (EnPIs) είναι ορισμένες από τις σημαντικές δυνατότητες του buildingSense που η Public αξιοποιεί, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων της.

buildingSense_small

“To buildingSense μας δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσουμε εκατοντάδες χιλιάδες κιλοβατώρες ηλεκτρικού ρεύματος, έχοντας όλη την εικόνα της ενεργειακής συμπεριφοράς των καταστημάτων μας στην οθόνη του υπολογιστή μας. Επιλέξαμε τη SenseOne γιατί προσφέρει λύση στο πρόβλημα μείωσης του λειτουργικού κόστους, με τον έλεγχο και την εξάλειψη της σπατάλης ρεύματος.», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κύριος Άκης Χαμαμτζόγλου, CIO της Public AE.

Share.

Leave A Reply