Διεθνής διάκριση για τη Westnet Distribution

0

Στον καλύτερο διανομέα, που καταγράφει τη μεγαλύτερη ανάπτυξη σε Μέση Ανατολή, Μεσόγειο και Αφρική, αναδείχθηκε από την HP η Westnet Distribution A.E., μέλος του Ομίλου Olympia Development του Πάνου Γερμανού, λαμβάνοντας το βραβείο «Best HP PPS Printer Distribution Partner MEMA» για τα αποτελέσματά της εταιρίας που προέρχονται αποκλειστικά από τις συνεργασίες της στην Ελληνική αγορά.

photo_Daviotis

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μεγαλύτερου ετήσιου event που διοργανώνει η HP, το “Regional Session of MEMA”, που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 25 – 27 Νοεμβρίου. Στο συνέδριο συμμετείχαν στελέχη της HP και συνεργατών της από όλο τον κόσμο. Το βραβείο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής ΙΤ της Westnet, κ. Γιώργος Δαβιώτης.

westnet

Τα κριτήρια αξιολόγησης για τη βράβευση της Westnet Distribution αποτέλεσαν ο υψηλός ρυθμός ανάπτυξης που πέτυχε η εταιρεία σε επίπεδο αξίας και όγκου πωλήσεων, αλλά και ο μεγάλος αριθμός τιμολογημένων πελατών στο printing.

Προσηλωμένη στη σύναψη στρατηγικών συμμαχιών, η Westnet Distribution κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στους μεγαλύτερους διανομείς προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας διεθνώς και να αποτελέσει έναν από τους πολυτιμότερους συνεργάτες του τεχνολογικού κολοσσού HP, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχημένη του πορεία.

Σημειώνεται ότι η Westnet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP, Lenovo, LG, Asus, Samsung, Philips κ.α.

 


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply