Καθήκοντα Brand & Online Executive Director αναφερόμενος στο κ. Κώστα Τσαγκανό, Γενικό Εμπορικό Διευθυντή αναλαμβάνει από σήμερα ο Τάκης Πέρκιζας.

WIND_PERKIZAS

Ο κ. Πέρκιζας φέρνει μαζί του πολλά χρόνια εμπειρίας σε ηγετικές εταιρίες και brands, τόσο από το χώρο των τηλεπικοινωνιών, όσο και από άλλους κλάδους προϊόντων και υπηρεσιών, έχοντας αναλάβει με επιτυχία θέσεις αυξημένης ευθύνης στους τομείς Μarketing και Ανάπτυξης,  Commercial και Online Business management. Είναι κάτοχος MBA από το City University of London, Diploma in Business Studies απο το London School of Economics και πτυχίου Χημείας από το Πανεπιστήμιο Πατρών.  Ως Brand & Online Executive Director της WIND Ελλάς  θα επιδιώξει την περαιτέρω και συνεχήενίσχυση της εταιρικής εικόνας, αλλά και των προϊοντικών brands της WIND.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply