Το Employee Portal της Alter Ego μέσω του Premium HRM της Data Communication

0

Η εταιρεία Alter Ego, μέλος του Ομίλου της Ευρωπαϊκής Πίστης, επέλεξε να ενσωματώσει στην εφαρμογή Premium HRM, της Data Communication τα modules Employee Portal & Άδειες – Απουσίες για τη δημιουργία ειδικού portal για τους εργαζομένους της.

DC

Συγκεκριμένα, με την ενσωμάτωση των modules Employee Portal & Άδειες – Απουσίες, η Alter Ego δίνει τη δυνατότητα στους εργαζομένους της, σε όλη την Ελλάδα, να συνδέονται στο Premium HRM Employee Portal και να υποβάλλουν αιτήσεις αδειών, καθώς επίσης να βλέπουν και να εκτυπώνουν τα μηνιαία εκκαθαριστικά σημειώματα μισθοδοσίας τους, απαλλάσσοντας με αυτόν τον τρόπο το τμήμα Μισθοδοσίας από τη χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία εκτύπωσης και αποστολής τους. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα στους εργαζόμενους, μεταξύ άλλων, να ελέγξουν και να εκτυπώσουν την Ετήσια Βεβαίωση Αποδοχών τους, αλλά και να λαμβάνουν μέσω του Premium HRM Employee Portal εταιρικά μηνύματα και ανακοινώσεις από την διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας.

Η Alter Ego Facilities Management, μέλος του ομίλου εταιριών Ευρωπαϊκή Πίστη, αποτελεί μία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης & συντήρησης κτηριακών εγκαταστάσεων, η οποία δραστηριοποιείται και καλύπτει ένα ευρύ δίκτυο πελατών σε πανελλαδικό επίπεδο. Ιδρύθηκε το 1986, με βασική της φιλοσοφία την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, στο καλύτερο δυνατό κόστος.

Σημειώνεται πως η Alter Ego χρησιμοποιεί ήδη από το 2008 την εφαρμογή Premium HRM Μισθοδοσία της Data Communication, ενώ το νέο Employee Portal βρίσκεται ήδη στον «αέρα». Κάθε εργαζόμενος διαθέτει πλέον το προσωπικό του username και password ούτως ώστε να διαχειρίζεται αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια τα προσωπικά του αιτήματα, συμβάλλοντας στην άριστη λειτουργία του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

Share.

Leave A Reply