Το e-table.gr επεκτείνει τη λειτουργία του σε Ηράκλειο και Λάρισα

0

Το e-table.gr, μια καινοτόμος υπηρεσία για online κρατήσεις σε εστιατόρια συνεχίζει, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, τη πετυχημένη πορεία του σε Ηράκλειο και Λάρισα.

e-table.gr

Αποτελώντας την πρώτη στην ελληνική αγορά ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια, το e-table.gr αριθμεί πλέον 600 συμβεβλημένα εστιατόρια στη πλατφόρμα του.

Mέσω της πλατφόρμας του e-table, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύπτουν νέα εστιατόρια και να πραγματοποιούν δωρεάν την κράτησή τους όλο το 24ωρο, χωρίς πιστωτική κάρτα, κουπόνια, τηλεφωνική  επικοινωνία για επιβεβαίωση της κράτησης και περαιτέρω ταλαιπωρία. Επιπρόσθετα, οι χρήστες μπορούν να εξασφαλίσουν αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις από 10% έως 50% απευθείας στον τελικό τους λογαριασμό ενώ μπορούν να διαβάσουν κριτικές άλλων χρηστών για εστιατόρια που επισκέφθηκαν.

Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η επέκταση και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και χειμερινούς προορισμούς, όπως το Ναύπλιο και η Αράχωβα. Σύντομα το e-table.gr θα είναι διαθέσιμο και σε εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Αρφαρά, συνιδρυτή του e-table: «Το ενδιαφέρον που έδειξε τόσο το κοινό όσο και οι επιχειρηματίες της επαρχίας για την πλατφόρμα μας, μας οδήγησε στην ταχεία επέκταση των δραστηριοτήτων μας σε νέες πόλεις. Είμαστε χαρούμενοι που δίνουμε τη δυνατότητα ηλεκτρονικών κρατήσεων σε νέους χρήστες πιστεύοντας ότι καλύπτουμε έτσι ένα κενό που υπήρχε στην αγορά για πολύ καιρό.»

Ξεκινώντας ως μια δυναμική startup το Σεπτέμβριο του 2013, το e-table.gr έχει ήδη βραβευθεί στα e-volution awards 2013 με τον έπαινο του dynamic newcomer, ενώ προκρίθηκε και στην τελική φάση των Ermis Awards 2013.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply