Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου

Διπλή βράβευση της Cosmos από την HP

0

Την Cosmos Business Systems βράβευσε η HP, με διπλή διάκριση, ως “HP Enterprise Partner of the Year 2014” και “HP PPS HW Business Partner of the Year 2014” για την εξαιρετική της απόδοση το 2014 στον τομέα των Υπολογιστών και Εκτυπωτικών Συστημάτων & Servers και Storage, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης των συνεργατών της που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Βορρέ. Η Cosmos διακρίθηκε μεταξύ των συνεργατών της HP, από πλευράς όγκου πωλήσεων, της σημαντικής αύξησης της απόδοσης της, αλλά και της επένδυσης σε τεχνογνωσία.

cbs_hp

Η Cosmos Business Systems ως HP Platinum Partner είναι ένας από τους μεγαλύτερους εμπορικούς συνεργάτες της Hewlett-Packard, στην κατηγορία των Pc’s, Notebooks, Servers, Storage, Networking, Printers, Plotters, Peripherals, ενώ παράλληλα είναι HP Service ΟΝΕ EXPERT των προϊόντων αυτών με εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο (Authorized Service Partner) για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η Cosmos επενδύει ιδιαίτερα στην συνεργασία αυτή, τόσο από πλευράς πωλήσεων και marketing, όσο και από πλευράς εξειδίκευσης και εκπαίδευσης των τεχνικών της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο όπου λειτουργεί η θυγατρική της εταιρεία “CBS IT Systems Cyprus LTD”.

Οι συνεχείς βραβεύσεις της Cosmos από την Hewlett-Packard αποτελούν την αναγνώριση των επενδύσεων και της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται αυτά τα χρόνια με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, σε ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές. Η προσπάθεια αυτή απέδωσε και η Cosmos θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, με την ανταγωνιστικότητα και την ποιότητα των ολοκληρωμένων λύσεων βασισμένων σε τεχνολογίες της HP που μειώνουν το κόστος και αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα των πελατών μας.

Share.

Leave A Reply