Η νέα φοιτητική χρονιά ξεκινάει από τα καταστήματα Vodafone, στα οποία οι φοιτητές των Πανεπιστημίων και οι σπουδαστές των ΤΕΙ παραλαμβάνουν και φέτος τις φοιτητικές τους ταυτότητες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Ταυτόχρονα, απολαμβάνουν άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση, αλλά μπορούν και να επωφεληθούν από μία σειρά αποκλειστικών προσφορών του CU.

CU Xclusive1

Όλοι οι φοιτητές, μπορούν εύκολα και με το πάσο τους, να επιλέξουν ένα από τα πακέτα CU Xclusive και να πάρουν χρόνο ομιλίας, προς όλα τα δίκτυα, αλλά και ΜΒ για σερφάρισα στο internet. Συγκεκριμένα:

• Student Xclusive 5: 1.000 λεπτά προς όλα τα δίκτυα + 200MB internet από το κινητό για 1 μήνα, μόνο με 5€
• Student Xclusive 7: 1.200 λεπτά + 100 SMS προς όλα τα δίκτυα + 600MB internet από το κινητό για 1 μήνα, μόνο με 7€

Επιπλέον, όλοι οι φοιτητές κερδίζουν αυτόματα και δωρεάν κάθε μήνα 600 λεπτά ομιλίας για να επικοινωνούν με όλους τους CU φίλους τους, ενώ για όσους θέλουν να σερφάρουν ασταμάτητα, το CU τους χαρίζει 500ΜΒ από το Just Surf Bonus με κάθε ανανέωση από 10€. Παράλληλα, για ατελείωτο σερφάρισμα στο laptop και στο tablet υπάρχει το University Mobile Internet, η πιο οικονομική προσφορά συμβολαίου για mobile internet, που δίνει 4GB μόνο με 4,74€ το μήνα.

Το CU, σε συνεργασία με την Κωτσόβολος, δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να ανανεώσουν το φοιτητικό τους σπίτι. Μέσω του διαγωνισμού Bid it, ένας φοιτητής κάθε βδομάδα κερδίζει χωρίς κλήρωση μία ηλεκτρική συσκευή. Οι φοιτητές που θέλουν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να επισκεφτούν τη σελίδα του CU στο facebook μέχρι τις 5 Νοεμβρίου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών, το CU δημιούργησε ξανά τα CU Stores – Club Xclusive, τα δύο καταστήματα αποκλειστικά για τη διανομή των φοιτητικών ταυτοτήτων στην Αθήνα (Λεωφ. Πάπαγου 58, Ζωγράφου) και στην Πάτρα (Μαιζώνος 90).

Η χρονιά ξεκινάει δυνατά με Restart στη φοιτητική ζωή, στην επικοινωνία αλλά και στο σπίτι των φοιτητών!


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply