Σημαντική βράβευση για τη Vodafone στα Eurο Effies 2014

0

Το Silver Award στα Eurο Effies 2014 απέσπασε η Vodafone Ελλάδος μαζί με τη Vodafone Ουγγαρίας, σε τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες στις 18 Σεπτεμβρίου, στην κατηγορία «Τηλεπικοινωνίες» για την πανευρωπαϊκή παρουσίαση των προγραμμάτων Vodafone RED με την καμπάνια «Sealed with a kiss».

red-silver

Το δημιουργικό της καμπάνιας των προγραμμάτων Vodafone RED ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας των διαφημιστικών εταιρειών JWT Spot Athens και Grey London.

Τα βραβεία Eurο Effies 2014 είναι η σημαντικότερη διοργάνωση του διαφημιστικού κλάδου, η οποία από το 1996 επιβραβεύει τις πιο δημιουργικές και αποτελεσματικές διαφημιστικές καμπάνιες.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply