Παρασκευή, 9 Ιουνίου

Τα νέα iPhone σύντομα για προπαραγγελίες στο wind.gr

0

Οι πολύ- αναμενόμενες νέες συσκευές της Apple θα διατίθενται από τα καταστήματα WIND ενώ σύντομα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν προπαραγγελίες από το site της εταιρείας.

iphone6

Η αγαπημένη συσκευή εκατομμυρίων χρηστών, έχει δεχθεί δεκάδες αλλαγές που ξεκινούν από το design και φτάνουν βαθιά στο λογισμικό. Οι δυο διαφορετικές διαστάσεις της οθόνης Retina των iPhone 6 (4,7 ίντσες με ανάλυση 1344×750 pixels) και iPhone 6 Plus (5,5 ίντσες με ανάλυση 1920×1080 pixels), καλύπτουν κάθε απαίτηση. Ο νέος επεξεργαστής Α8 αρχιτεκτονικής 64bit, με μέγεθος μικρότερο κατά 13% σε σχέση με το παρελθόν, διαχειρίζεται με χαρακτηριστική άνεση κάθε app. Η νέα κάμερα iSight στα 8 Megapixel ενσωματώνει την τεχνολογία Focus Pixels εστιάζοντας ταχύτερα από οποιοδήποτε άλλο iPhone, τη στιγμή που το iPhone 6 Plus έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) για να πραγματοποιεί λήψεις κάτω από συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η κατασκευή από αλουμίνιο και το λεπτό πάχος (6,9 χλστ. για το iPhone 6 και 7.1 χλστ. για το iPhone 6 Plus), εξασφαλίζουν τον κομψό σχεδιασμό.

Τελικά ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει μεταξύ του iPhone 6 και iPhone 6 Plus, σε όποιο χρώμα του ταιριάζει, ανάμεσα στο χρυσό, το γραφίτη και το ασημί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα τα νέα iphone συνδυάζοντας τα με τα προγράμματα συμβολαίου WIND. Τα καταστήματα της εταιρείας θα διαθέτουν επίσης μεγάλη γκάμα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ για τη συγκεκριμένη συσκευή, δηλαδή θήκες, φιλμ προστασίας οθόνης και hands – free.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα iPhone, επισκεφτείτε το www.apple.com/iphone-6/

Share.

Leave A Reply