Η WIND παρούσα στον 32ο Μαραθώνιο Αθήνας

0

Στον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, ο οποίος πρόσφατα συγκαταλέχθηκε στη λίστα με τους 10 καλύτερους αγώνες του κόσμου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου http://www.worldrunning.com/articles/top-10-city-marathons, ετοιμάζεται να λάβει μέρος την Κυριακή 9 Νοεμβρίου πλήθος κόσμου, κάθε ηλικίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

wind-marathon-1

Η διοργάνωση αποτελεί πλέον ένα από τα δημοφιλέστερα κοινωνικά γεγονότα που πραγματοποιούνται κάθε Νοέμβριο στη χώρα μας. Οι εγγραφές στα 5 χλμ. και 10 χλμ. φέτος «έκλεισαν» στις αρχές καλοκαιριού με αυξημένο αριθμό συμμετοχών ενώ αυτή τη στιγμή ελάχιστες είναι οι θέσεις που απομένουν για να κλείσει και ο Μαραθώνιος δρόμος 42.195χλμ.

Η WIND, Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης από το 2011, εξασφάλισε έναν αριθμό θέσεων και προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της από σήμερα τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στην πολυαναμενόμενη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού με την ομάδα της WIND Running Team. Όσοι δεν πρόλαβαν να εγγραφούν μέσω της διοργάνωσης, έχουν τώρα την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή στο siteτης WIND και συγκεκριμένα http://www.wind.gr/gr/wind/athens-authentic-marathon/forma-summetohis/

wind-marathon-2

Η WIND Running Team αποτελείται από εργαζόμενους, φίλους και συνεργάτες της εταιρείας. Η ομάδα τρέχει πάντα για καλό σκοπό, συνδυάζοντας τον αθλητισμό με την προσφορά και την κοινωνική αλληλεγγύη. Με τη συμμετοχή τους, και με μήνυμα «ένας αγώνας για όλους σε όλη την Ελλάδα», τα μέλη της συμβάλλουν και φέτος στην προσπάθεια της εταιρείας να ενισχύσει το έργο σωματείου, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα.

Με τη συμμετοχή της στον φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών η WIND Running Team ολοκληρώνει μία 4ετία παρουσίας στους μεγαλύτερους δρομικούς αγώνες της Ελλάδας, όπου δίνει το παρών και η WIND ως Χορηγός: τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, τον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στην Θεσσαλονίκη και το θεσμό RUNGREECE που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε πέντε πόλεις της Ελλάδας σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Μέχρι τώρα η WIND έχει αποδώσει συνολικά σε 13 κοινωνικούς φορείς που ασχολούνται με τη φροντίδα παιδιών και συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη στήριξή μας, το ποσό των 257.500€. Τα 1600 μέλη της, ανάμεσά τους και δημοφιλείς έλληνες και ξένοι δημοφιλείς «πρεσβευτές», έχουν λάβει τιμητικές διακρίσεις για τη συμμετοχή τους από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Share.

Leave A Reply