Μήνυση της AT&T εναντίον της Cox Communications

0

Μήνυση έχει καταθέσει η AT&T εναντίον της Cox Communications, για εμπορική εκμετάλλευση τουλάχιστον οχτώ ευρεσιτεχνιών που ανήκουν στην πρώτη.

110930_att_suits_ap_605

Στη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον της Cox και άλλων τριάντα θυγατρικών της, αναφέρεται ότι η εταιρεία είχε ενημερωθεί σχετικά από το νομικό τμήμα της AT&T, από το 2009. Όπως αναφέρεται όμως, οι υπεύθυνοι καθυστερούσαν ηθελημένα τις διαπραγματεύσεις για τις άδειες, οι οποίες δεν κατέληξαν τελικά σε κάποια επίσημη συμφωνία.

Η AT & T υποστηρίζει ότι η χρήση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας παραβιάστηκε κατά την πώληση ψηφιακής εγγραφής βίντεο, αποκωδικοποιητών, Internet και τηλεφωνικών συστημάτων από τη Cox, σύμφωνα με την αγωγή. Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αφορούν μεθόδους για τη βελτίωση της ποιότητας και μείωση του κόστους των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Οι υπεύθυνοι της Cox αναφέρουν ότι δεν ήταν ενήμεροι σχετικά με το θέμα και αρνήθηκαν να σχολιάσουν το γεγονός.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

Leave A Reply