Διαθέσιμη η νέα Beta Έκδοση του λογισμικού ασφαλείας της ESET για οικιακούς χρήστες

0

Διαθέσιμες είναι από σήμερα οι λύσεις της ESET NOD32® Antivirus 8 και ESET Smart Security® σε μορφή beta, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ESET®.

Eset_logo

Οι χρήστες προστατεύονται επιπλέον με το νέο τεχνολογικό χαρακτηριστικό, Botnet Protection, που βοηθά στην ανακάλυψη και καταπολέμηση δικτύων botnets όπως το Windigo, καθώς και το βελτιωμένο Exploit Blocker, για την προστασία των συσκευών από malware που εκμεταλλεύεται αδυναμίες zero-day των εφαρμογών.

Οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν ασφαλή τα προσωπικά τους δεδομένα με την καλύτερη λύση Anti-Phishing της αγοράς και, μέσω της πλατφόρμας my.eset.com, να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Anti-Theft για όλες τις συσκευές τους. Οι νέες λύσεις χαρακτηρίζονται από απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ προστασίας και χρηστικότητας, χωρίς να επιβαρύνουν τη λειτουργία του συστήματος, προσφέροντας έτσι στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ασφαλέστερη τεχνολογία.

Πριν την επίσημη διάθεση των ESET NOD32® Antivirus 8 και ESET Smart Security® 8, και οι δύο λύσεις υποβάλλονται σε διεξοδικές δοκιμές. Χάρη στις εκδόσεις BETA, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση και να δοκιμάσουν όλα τα νέα χαρακτηριστικά ασφάλειας και τις βελτιώσεις των λύσεων αυτών, που ανοίγουν το δρόμο για τα τελικά προϊόντα, στη σελίδα: www.eset.com/gr/beta/.

Share.

Leave A Reply