Καλοκαιρινός διαγωνισμός από την Q!

0

Διαγωνισμό καλοκαιρινής φωτογραφίας μέσω της σελίδας της στο facebook διεξάγει η Q, προσφέροντας δωρεάν χρόνο ομιλίας και smartphone.

Qkiniti

Ο διαγωνισμός «Δεν πήγες διακοπές? Ας’ το στην Q!» απευθύνεται ακόμα σε όσους δεν βρίσκονται διακοπές και θα διαρκέσει έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2014. Συνολικά θα αναδείξει 14 νικητές από τους οποίους 10 κερδίζουν 500ΜΒ & 1000’ δωρεάν χρόνο ομιλίας προς Q για έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς την προϋπόθεση ανανέωσης και 4 από ένα smartphone Motorola moto e.

Οι συμμετέχοντες επιλέγουν μια φωτογραφία τους (από το προφίλ ή τα Album), το Avatar (σώμα) που επιθυμούν να έχουν και την παραλία που προτιμούν να βρίσκονται. Το αποτέλεσμα είναι μια πλασματική, χιουμοριστική φωτογραφία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό: https://www.facebook.com/Qkiniti/app_362209083863345


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply