Επιβεβαιώνοντας τη φημολογία που έφερνε τη Vodafone και Wind να καταθέτουν προσφορά για την απόκτηση του συνόλου της Forthnet η εταιρία εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση προς την επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, απαντώντας ουσιαστικά σε ερώτημα της δεύτερης.

forthnet bid

H ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σύμφωνα με το Ν. 3340/2005, το Ν.3556/2007, τις αποφάσεις 5/204/2000 και 3/347/2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, και σε συνέχεια του από 16 Ιουλίου 2014 σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κατόπιν δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού τύπου, η Forthnet Α.Ε. (“Forthnet” η  “Εταιρεία”) ανακοινώνει ότι υποβλήθηκε από τις εταιρείες Vodafone Group Services Ltd (για λογαριασμό συνδεδεμένης με αυτή επιχειρήσεως και Wind Hellas Τηλεπικοινωνίες Α.Ε., κοινή μη δεσμευτική πρόταση προς το Δ.Σ. της Εταιρείας, η οποία δεν συνιστά δημόσια πρόταση κατά το Ν. 3461/2006, για την πιθανή απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Forthnet, οι οποίες δεν ανήκουν στην κυριότητά τους, έναντι ενδεικτικού και τελούμενου υπό αίρεση τιμήματος που κυμαίνεται μεταξύ 1,70 και 1,90 ευρώ ανά μετοχή.

Στην ανωτέρω περιλαμβάνονται επίσης οι όροι και προϋποθέσεις (διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου, αποκλειστικής διαπραγμάτευσης), η πλήρωση των οποίων θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει στην υποβολή δημόσιας πρότασης προς τους μετόχους της Forthnet, σύμφωνα με το Ν. 3461/2006, ή οποία θα είχε την στήριξη της Εταιρείας. Η Forthnet θα ενημερώσει προσηκόντως το επενδυτικό κοινό για κάθε σχετική σημαντική εξέλιξη για το αίτημα αυτό.

Περαιτέρω, η Εταιρεία ενημερώνει ότι δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη στο αίτημα της μη δεσμευτικής προσφοράς από την εταιρεια εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε. για την απόκτηση της δραστηριότητας της NOVA, σε σχέση με όσα αναφέρονται στην από 1ης Ιουλίου 2014 ανακοίνωση της Εταιρείας.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply