Η SAP ανακοίνωσε το Ariba StartSourcing, το νέο δωρεάν εργαλείο ηλεκτρονικών διαγωνισμών και δημοπρασιών της Ariba που δίνει πρόσβαση σε πάνω από 1 εκατομμύριο υποψήφιους προμηθευτές – μέλη του Ariba Network.

sap-ariba

Το Ariba StartSourcing προσφέρεται ως cloud υπηρεσία χωρίς μηνιαία χρέωση, η οποία επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη δημιουργία ηλεκτρονικών διαγωνισμών και δημοπρασιών χωρίς να επιβαρύνεται η επιχείρησή με επιπρόσθετα λειτουργικά έξοδα και χρόνο από ΙΤ τμήμα.

Με τη χρήση του του Ariba StartSourcing υπάρχει συντόμευση στη διεκπεραίωση διαγωνισμών κατά 50%, μείωση κόστους διαχείρισης στο 60% και τιμών 17% κατά μέσο όρο.

Πρόκειται για web-based εργαλείο το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης δημιουργίας και δημοσίευσης ηλεκτρονικών διαγωνισμών και δημοπρασιών, ενώ ταυτόχρονα αυτοματοποιεί τη διαδικασία εύρεσης κατάλληλων προμηθευτών, διαπραγμάτευσης και κλεισίματος συμφωνίας εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τα εταιρικά πρότυπα.

Ακόμη, η λύση Ariba StartSourcing επιτρέπει τον έλεγχο της διαδικασίας προμήθειας μέσα από εύχρηστα dashboards και ενημερωτικά reports ενώ υποστηρίζει και διευκολύνει σημαντικά την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ προμηθευτών και αγοραστών δημιουργώντας αμοιβαία οφέλη.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply