Σημαντική στρατηγική συνεργασία ανακοίνωσαν πρόσφατα οι εταιρείες SystemSoft, μέλος του Ομίλου SingularLogic, που δραστηριοποιείται στο χώρο της προώθησης λύσεων πληροφορικής και η Proforon, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της SingularLogic. 

singularlogic

Βασικό αντικείμενο της συνεργασίας είναι η δραστική αναβάθμιση του εύρους και της ποιότητας των υπηρεσιών που θα παρέχονται στο συνολικό και διευρυμένο πελατολόγιο των δύο εταιρειών. Συγχρόνως, η συνεργασία θα αξιοποιήσει τη νέα γενιά εφαρμογών της SingularLogic (Galaxy & myGalaxy) για να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο κοινό δυναμικών επιχειρήσεων, που αναζητούν υπεύθυνη και στρατηγική στήριξη προκειμένου να αξιοποιήσουν τις ραγδαίες αλλαγές του επιχειρηματικού και τεχνολογικού περιβάλλοντος.

Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν τη  συνεργασία τους,  σε κοινή εκδήλωση που διοργανώθηκε στα κεντρικά γραφεία της SingularLogic, παρουσιάζοντας ένα σύγχρονο σχήμα συνεργασίας με ενιαία στρατηγική, σχεδιασμό και συντονισμό δράσεων που αξιοποιεί  την τεράστια, κοινή εμπειρία τους στις λύσεις της SingularLogic.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply