Η Vodafone, η μόνη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που παρέχει ταχύτητες 4G και στο εξωτερικό και 3G σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο, δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαμβάνουν αξεπέραστη εμπειρία mobile internet και να επικοινωνούν ελεύθερα με νέες, μειωμένες χρεώσεις.

Vodafone

Συγκεκριμένα, από την 1η Ιουλίου 2014 μειώνονται οι βασικές χρεώσεις περιαγωγής στην Ευρώπη, κατά 21%  για τις κλήσεις, 25% για την αποστολή sms και κατά 55% για χρήση Internet.

Ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Postpay Senior Manager στη Vodafone Ελλάδας, δήλωσε:«Προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία mobile internet, όπου και αν βρίσκονται, παρέχοντας γρήγορες ταχύτητες 3G σε 150 χώρες σε όλο τον κόσμο, περισσότερες από κάθε άλλο πάροχο κινητής επικοινωνίας στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, είμαστε περήφανοι που πρώτη και μόνο η Vodafone δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να σερφάρουν και στο εξωτερικό με ταχύτητες 4G».

Επιπλέον, η πρωτοποριακή υπηρεσία Vodafone Πας Παντού, που πρώτη η Vodafone προσέφερε στους συνδρομητές της, παρέχει ξέγνοιαστη επικοινωνία και στο εξωτερικό, με μια μικρή  ημερήσια χρέωση. Συγκριμένα, όλοι μπορούν να χρησιμοποιούν το χρόνο ομιλίας και τα ΜΒ του προγράμματός τους για να μιλάνε και να σερφάρουν στο Internet ξέγνοιαστα, όπου και αν βρίσκονται στην Ευρώπη, μόνο με €4,99/ημέρα.

Το δίκτυο 4G της Vodafone λειτουργεί ήδη σε 7 χώρες στην Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Ολλανδία,  και επεκτείνεται διαρκώς με σκοπό να καλύψει σύντομα και άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.vodafone.gr/portal/roaming


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply