Το «Google My Business» στην ελληνική αγορά

0

Η καρδιά κάθε επιχείρησης είναι οι πελάτες της. Οι πελάτες είναι ο λόγος που μια επιχείρηση αναπτύσσεται, και η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τον επιχειρηματία είναι το πάθος των πελατών του για αυτό που τους προσφέρει. Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, οι πελάτες είναι κάτι περισσότερο από οικονομικοί υποστηρικτές. Είναι οι πρεσβευτές της εταιρείας και οι φίλοι τους. Με άλλα λόγια, είναι οι άνθρωποί τους.

GMB_mobile example

Το διαδίκτυο συνδέει καθημερινά όλο και περισσότερες επιχειρήσεις με τους πελάτες τους. Ωστόσο, οι επιχειρηματίες λένε πως η εύρεση πιστών πελατών είναι περίπλοκη και χρονοβόρα. Η Google πιστεύει όμως ότι δε θα έπρεπε να είναι έτσι. Γι’ αυτό, παρουσιάζει την υπηρεσία Google My Business, έναν δωρεάν και εύκολο τρόπο για να βρείτε και να συνδέεστε με τους πελάτες σας, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Αξιοποιήστε τα εργαλεία της Google, για να κάνετε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει, μέσα από το Google My Business:

  • Ενημερώστε τις πληροφορίες για την επιχείρησή σας ταυτόχρονα στην Αναζήτηση, τους Χάρτες και το Google+ από ένα και μόνο σημείο και διευκολύνετε τους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας.
  • Μοιραστείτε φωτογραφίες της επιχείρησής σας και επιτρέψτε στους πελάτες να κάνουν μία ψηφιακή περιήγηση στους χώρους της, έτσι ώστε να καταλάβουν το γιατί είναι εξαιρετική.
  • Επικοινωνήστε άμεσα με τους πελάτες σας κοινοποιώντας νέα, εκδηλώσεις και σημαντικές ενημερώσεις μέσα από τη σελίδα σας στο Google+.
  • Τσεκάρετε τα σχόλια για την επιχείρησή σαςστο διαδίκτυο, και απαντήστε στις κριτικές.
  • Ενημερωθείτε για το τί σκέφτονται και πώς αλληλεπιδρούν οι καταναλωτές με την επιχείρησή σας.
  • Διαχειριστείτε τα στοιχεία σας εν κινήσειμε τις εφαρμογές Google My Business για Android και iOS.

Το Google My Business προσφέρεται σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις του Places for Business και του Google+ Dashboard, ως αναβαθμισμένη έκδοση.

Επιχειρήσεις με πάθος για το αντικείμενό τους, όπως τα εξαιρετικά, χειροποίητα καπέλα, τα φρέσκα κέικ από καβούρια ή η καλύτερη τοπική μπύρα, βρίσκουν τους πελάτες τους με την Google.

GMB_desktop example

Για να μάθετε περισσότερα για το πώς να βρείτε τους ανθρώπους σας, επισκεφτείτε το google.gr/mybusiness.

Share.

Leave A Reply