Στο Λονδίνο το Tech Development Hub της Vodafone

0

Η Vodafone σχεδιάζει τη μετακίνηση του Tech Development Hub της από τη Silicon Valley στο Ηνωμένο Βασίλειο, και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

london-vodafone

Σκοπός της μετακίνησης του κόμβου ανάπτυξης τεχνολογίας της εταιρείας στην Αγγλική πρωτεύουσα, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητάς της σε καινοτόμα προϊόντα σε Ευρώπη, Αφρική και Ινδία.

Το Tech Hub θα είναι υπεύθυνο για την παγκόσμια ανάπτυξη και η επώαση των νέων και αναδυόμενων τεχνολογιών που συμπληρώνουν και επεκτείνουν τις δυνατότητες των υφιστάμενων προϊόντα και υπηρεσιών της Vodafone.

Η Vodafone σχεδιάζει επίσης να εδραιώσει και να επεκτείνει την τεχνολογία xone, και να φέρει νέα προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά.

xone

Ο επενδυτικός πυλώνας της εταιρείας, Vodafone Ventures, θα διατηρήσει την έδρα του στην Καλιφόρνια και θα συνεχίσει να εργάζεται με start-uppers στην Αμερική, ενώ και η Vodafone θα διατηρήσει την παρουσία της στη Silicon Valley.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply