Το «ONE STADIUM LIVE» της Sony, είναι ένα νέο κοινωνικό δίκτυο αφιερωμένο εξ’ ολοκλήρου στο Mundial της Βραζιλίας.

sony_one_stadium

Σε αναζήτηση μια ολοκληρωμένης ποδοσφαιρικής εμπειρίας, η τάση multiscreen παρακολούθησης ενός αγώνα από τους φιλάθλους αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Η Sony, με το καινοτόμο νέο της project «ONE STADIUM LIVE», επιχειρεί να συγκεντρώσει και να οργανώσει σε μια πλατφόρμα, αναρτήσεις από Facebook, Twitter και Google+, σχετικές με τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού.

Το ONE STADIUM LIVE, περιέχει ακόμα συζητήσεις και νέα σχετικά με το Mundial, καθώς το πρόγραμμα των ομάδων, πληροφορίες για τους παίκτες και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, θα υπάρχει και η λειτουργία Match Live η οποία θα προσφέρει την εμπειρία δεύτερης οθόνης που, με φιλτραρισμένο streaming σε πραγματικό χρόνο, θα περιέχει τις συζητήσεις των απανταχού φιλάθλων στο διαδίκτυο, για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον Nick Bailey, Διευθύνων Σύμβουλο και εκτελεστικό διευθυντή της Isobar, της εταιρείας που έφτιαξε την πλατφόρμα για λογαριασμό της Sony: «στόχος του One Stadium Live είναι η μετατροπή κοινωνικού περιεχομένου σε τηλεοπτικό περιεχόμενο. Θα είστε σε θέση να παρακολουθείτε τι λέει ο κόσμος σε πραγματικό χρόνο αλλά με ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο».

Το ONE STADIUM LIVE αποτελεί μέρος της στρατηγικής «One Sony», που αποσκοπεί στην ενοποίηση των αυτοτελών τμημάτων της εταιρείας, υπό τη σκέπη ενός ενιαίου brand.


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


13o Mobile Connected World - Έρχεται στις 5/10!

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G, θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply