Η Totolotek, θυγατρική της Intralot στηρίζει το ποδόσφαιρο

0

Την επίσημη χορηγία τριών συλλόγων του πολωνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος ανέλαβε η θυγατρική της Intralot στην Πολωνία, Totolotek, στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ.

totolotek

Η θυγατρική της Intralot στην Πολωνία, Totolotek, ο πρώτος και σημαντικότερος διοργανωτής στοιχήματος στην Πολωνία, υποστηρίζει ενεργά τον αθλητισμό στη χώρα, με την υπογραφή τριών (3) διετών χορηγικών συμφωνιών με τους κορυφαίους συλλόγους του πολωνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος «T -Mobile Super League», τη Wisła Kraków, τη Lechia Gdańsk και την Górnik Zabrze.

Οι χορηγίες της Totolotek εντάσσονται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, εγκαινιάζοντας παράλληλα ένα μεγαλύτερο χορηγικό πρόγραμμα υποστήριξης του πολωνικού αθλητισμού. Ο όμιλος Intralot στηρίζει τον αθλητισμό προωθώντας παγκοσμίως τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, της ομαδικότητας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Η Totolotek θα είναι ο επίσημος χορηγός και των τριών συλλόγων. Στο πλαίσιο των χορηγικών συμφωνιών, το λογότυπο της Totolotek θα προβάλλεται στα γήπεδα και στις επίσημες ιστοσελίδες και των τριών ομάδων, ενώ θα δημιουργηθούν σημεία πώλησης για την προώθηση των προϊόντων της Totolotek μέσα στα γήπεδα. Επιπλέον, η Totolotek μαζί με τους συνεργαζόμενους συλλόγους θα πραγματοποιήσει ειδικές προωθητικές ενέργειες για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου στα γήπεδα και στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

«Η Wisła Kraków αποτελεί κορυφαίο ποδοσφαιρικό σύλλογο, ο οποίος έχει ιδρυθεί πριν από περισσότερα από εκατό χρόνια. Η υπογραφή της χορηγικής συμφωνίας με την Totolotek είναι ένα σημαντικό επίτευγμα, δεδομένου ότι αποτελεί την ένωση δύο σημαντικών εμπορικών ονομάτων της χώρας. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη δέσμευση της Totolotek για την ανάπτυξη του πολωνικού αθλητισμού και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία», δήλωσε ο Jacek Bednarz, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Wisła Kraków.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η συνεργασία μας με την Totolotek, ως το νέο επίσημο χορηγό μας, θα είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές. Η συνεργασία με μία τόσο σημαντική εταιρεία επιβεβαιώνει ότι η Lechia Gdańsk έχει γίνει ένα ισχυρό ποδοσφαιρικό όνομα, γεγονός για το οποίο είμαστε υπερήφανοι», δήλωσε ο Bartosz Sarnowski, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lechia Gdańsk.

«Η υπογραφή διετούς συμβολαίου με την Totolotek αποτελεί αναμφίβολα μια επιτυχία και μια ευτυχή συγκυρία για την Górnik Zabrze και τους οπαδούς μας. Η Totolotek ως ένας από τους κύριους χορηγούς του συλλόγου θα μας προσφέρει διαρκή και σημαντική στήριξη», σχολίασε ο Zbigniew Waśkiewicz, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Górnik Zabrze.

«Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα αποφέρει αμοιβαία οφέλη και χαίρομαι που η εταιρεία μας είναι από σήμερα ο επίσημος χορηγός αυτών των κορυφαίων συλλόγων», δήλωσε ο Adam Lamentowicz, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Totolotek.

Share.

Leave A Reply