Νέος επικεφαλής Δημοσίου στον τομέα της Εκπαίδευσης για τη Microsoft

0

Η Microsoft ανακοινώνει τον διορισμό του κ. Χριστόδουλου Παπαφώτη στον ρόλο του διευθυντή Δημοσίου Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης στον τομέα της Εκπαίδευσης από την 1η Ιουνίου.

Papafotis

Στα νέα του καθήκοντα, ο κ. Χριστόδουλος Παπαφώτης αποκτά ενισχυμένο ρόλο όσον αφορά στην ανάπτυξη σημαντικών συνεργειών για την επίτευξη επιχειρηματικών στόχων στις αγορές της ευθύνης του.

Με 7 χρόνια εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας στη Microsoft, ο κ. Παπαφώτης κατά την τελευταία τριετία ήταν υπεύθυνος για τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Πωλήσεων των τοπικών κατασκευαστών υπολογιστών Original Equipment Manufacturers (ΟΕΜ) για 27 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, ενώ πρωτύτερα διετέλεσε για 4 χρόνια Διευθυντής Πωλήσεων ΟΕΜ για την Ελλάδα. Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Microsoft, είχε εργαστεί στην εταιρία SAP, κατέχοντας σημαντικές θέσεις υψηλής ευθύνης στην Ελλάδα, ενώ αργότερα ανέλαβε αρμοδιότητες Γενικού Διευθυντή της SAP Κύπρου. Ο κ. Παπαφώτης είναι κάτοχος πτυχίου Electrical & Computer Engineering, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου Μ.Β.Α. από το Old Dominion University, Virginia των ΗΠΑ.

Ο κ. Παπαφώτης δήλωσε σχετικά: «H παιδεία έχει την δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο. Στην Microsoft πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση είναι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον κάθε ανθρώπου, κοινότητας και έθνους. Με αίσθηση τιμής και μεγάλης ευθύνης αναλαμβάνω τον συντονισμό της συνεργασίας της Microsoft σε κρατικό επίπεδο με 33 χώρες, 14 εκ των οποίων στην Ευρωπαϊκή ένωση, στο χώρο της Παιδείας για την ανάπτυξη δεξιοτήτων απαραίτητων για τον 21ο αιώνα.»


Ακολουθήστε το Infocom.gr και στα Google News, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας!


25ο Συνέδριο InfoCom World - Έρχεται στις 14/12!

Το Infocom World 2023 έρχεται με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!» Φέτος, το συνέδριο θα βρεθεί στο σταυροδρόμι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα!

Πραγματοποιήστε, άμεσα και δωρεάν, την εγγραφή σας!

Share.

About Author

Leave A Reply