Παραιτήσεις μελών του Bitcoin Foundation

0

Μαζικές παραιτήσεις μελών του Bitcoin Foundation, έχει προκαλέσει η ανάληψη της διεύθυνσης του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος από τον Brock Pierce.

Bitcoin_14

Περισσότερα από δέκα είναι πλέον τα μέλη του Bitcoin Foundation που δήλωσαν παραίτηση, εκφράζοντας έτσι αντίθεσή τους στην εκλογή του Brock Pierce ως νέου Διευθυντή του Ιδρύματος.

Οι αντιδράσεις πηγάζουν από το ταραγμένο παρελθόν του πάλαι ποτέ αστεριού της Disney, που είχε κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και ασέλγεια εις βάρος τριών ανήλικων υπαλλήλων του στην πρώην (πτωχευμένη πλέον) εταιρεία του, Digital Entertainment Network.

0501-Brock-Pierce-970-630x420

Οι δικαστικές περιπέτειες του Pierce που ξεκίνησαν από το 2000, έχουν στοιχίσει περισσότερα από 21 χιλ. δολ., με τον ίδιο να δηλώνει αθώος σε όλες τις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί.

Στον απόηχο των παραιτήσεων, ξεκινούν σήμερα στο Άμστερνταμ οι εργασίες του ετήσιου συνεδρίου του Bitcoin Foundation, το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 1.000 σύνεδροι, συμπεριλαμβανομένων επενδυτών και επιχειρηματιών.

Share.

Leave A Reply